"7 bin liraya çalıştıracak kimseyi bulamıyorum" dedi! Vatandaşın teklifi sonrası muhteşem u dönüşü

"7 bin liraya çalıştıracak kimseyi bulamıyorum" dedi! Vatandaşın teklifi sonrası muhteşem u dönüşü
Sokak röportajında karşı karşıya gelen iki vatandaş arasında ilginç bir diyalog gerçekleşti. Tavuk çiftliği olduğunu ve orada 7 bin TL maaş ile çalışacak kimseyi bulamadığını söyleyen vatandaş, karşısındaki adamın 5 bin TL ile çalışırım sözleri karşısında öyle bir dönüş yaptı ki...

İki vatandaşın sokak röportajı sırasındaki tepkileri sosyal medyada gündem oldu. "Ben 7 milyar maaş veriyorum, çalışacak adam bulamıyorum" diyen vatandaşın sözleri tartışmayı fitilledi. Kümes bakıcısı aradığını ve sigortada yapacağını söyleyen vatandaşa yanıt gecikmedi: "Adresini ver ben geleceğim. Ben 7 milyar da istemiyorum, 5 milyar ver ben 5 bin liraya da geleceğim ver. Ver numaranı, kartını geleceğim ben."

"BEN BURALARDA YABANCIYIM..."

İş numara verme aşamasına gelince, duraksayan vatandaş, "Ben buralarda yabancıyım, benimle uğraşmayın" dedi. Buna karşılık iş isteyen vatandaş ise, "Abi hem atar gider yapıyorsun, hem dönüyorsun 90 derece, nasıl olacak?" ifadeleri ile dikkat çekti.

"SEN DİYORSUN Kİ ADAM BULAMIYORUM"

İş verme kararından vazgeçen tavuk çiftliği sahibi vatandaş, "Tanıdık adam olacak, güvenilir adam olacak" sözleri ile şok etti. Bu duruma tepki gösteren diğer vatandaş ise, "Sen diyorsun ki adam bulamıyorum. Ben de geleyim çalışayım diyorum. Ondan sonra ben seni tanımıyorum diyorsun."

İŞTE O GÖRÜNTÜLER: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar