7 aydır tedavi gören Hakan Taşıyan'dan iyi haber

7 aydır tedavi gören Hakan Taşıyan'dan iyi haber
Müzisyen Hakan Taşıyan 7 tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Taşıyan'a karaciğer ve böbrek nakli yapılmıştı.

Geçen yılın ekim ayında karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği tanısıyla hastaneye başvuran Hakan Taşıyan, yaklaşık 7 aydır tedavi gördüğünü ve 1,5 ay önce de ameliyat olmuştu. Müzisyen Taşıyan, sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

hakan-tasiyan-aa-1584795-2.jpg

Hayranlarına sevgilerini ileten Taşıyan, “Gün geçtikçe iyiye gidiyorum. En kısa zamanda tekrar yeni bir sayfayla sevdiklerimle birlikteyim inşallah. Sürekli kontrole gelip gidiyorum. Birkaç ay sonra, yaza daha iyi olacağım. Arayan soran herkese, bütün sevdiklerime, sanatçı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Taşıyan ameliyatını gerçekleştiren doktorlara ve sağlık çalışanlarına da teşekkürlerini iletti.

hakan-tasiyan-taburcu-oldu-878320-5.jpg

"YAVAŞ YAVAŞ TOPARLAYACAK"

Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Dr. Aziz Ahmet Surel ise “Hakan Bey yeni organlarıyla beraber artık diyalize ihtiyaç duymuyor. Vücudun artıklarını böbrek atıyor, karaciğer çok güzel faaliyetlerini yerine getiriyor. Vücut yavaş yavaş toparlayacak ve Hakan Bey yine kendini çok dermanlı, şarkı söyleyecek, keyifte hissettiği günlere gelecek” dedi.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar