6 kanalda birden yayınlanan bu reklamlardan Nihat Hatipoğlu'nun haberi var mı

6 kanalda birden yayınlanan bu reklamlardan Nihat Hatipoğlu'nun haberi var mı
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü olarak görev yapan Nihat Hatipoğlu ile ilgili televizyonlarda dikkat çeken reklamlar yer aldı.

Gazeteci Hasan Basri Akdemir sosyal medya hesabından, televizyon kanalları ile ilgili mesajlar paylaştı.

Hükümete yakın ATV kanalında program yapan Nihat Hatipoğlu’nun adıyla yapılan reklamlara işaret eden Akdemir, “Din istismarı ile bir şeyler satmaya çalışan onlarca kanal gördüm ve birkaçının fotoğrafını çektim. Acaba Nihat Hatipoğlu'nun 5-6 kanalda birden yayınlanan bu reklamından haberi var mı?” diye yazdı ve görselleri paylaştı.

n1-005.jpg

Akdemir, mesajlarının devamında televizyon kanallarındaki başka ilaç reklamlarına da yer verdi. “Acaba SMA hastası çocukları için feryat eden anneler için ‘ilaç şirketlerinin PR'ını yapıyor’ denen ülkemizde bu fotoğraflar için @saglikbakanligi  ne diyor? Halk sağlığını RTÜK denetimindeki TV'lerden tehdit edenlere karşı ne yapılıyor sayın @drfahrettinkoca?” diye yazan Akdemir, “Birçok kanaldan ortak canlı yayın yapan bu şahıs ‘dini sohbet, vaaz’ formatında bir şeyler satarken, insanların dini duygularını sömürürken @rtukkurumsal ne yapıyor? Sayın @ebekirsahin  bu konu ile ilgili bir yazılı açıklama da yapacak mı?” ifadelerini kullandı.

n2-004.jpgn3-003.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar