6 ay önce evlenen Murat-Zehra Kota çiftinin evleri yandı!

6 ay önce evlenen Murat-Zehra Kota çiftinin evleri yandı!
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde banyodaki elektrikli şofbenin patlaması sonucu yangın çıktı. 6 aylık evli Murat-Zehra Kota çiftinin evleri yanarak küle dönmesi herkesi üzdü.

Kota çifti 6 an önce evlenmişlerdi...

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Sağlamtaş Mahallesi’nde banyodaki elektrikli şofben patlaması sonucu bir evde yangın çıktı. Ev küle dönerken ev sahiplerinin 6 ay önce evlenen Murat Kota (24) ile Zehra Kota'nın (22) olduğu öğrenildi. 

 

6-aylik-evli-ciftcin-evi-yanarak-kule-dondu-4285-dhaphoto11.jpg

Patlamayla birlikte başlayan yangına ihbar üzerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Mahallelinin de su sıkarak söndürmeye çalıştığı yangın 3 saatte kontrol altına alındı. Zehra Kota'nın gözyaşları içinde izlediği yangında ev küle döndü. 

6-aylik-evli-ciftcin-evi-yanarak-kule-dondu-4285-dhaphoto13.jpg
 

"EVİN 4 DUVARI KALDI"

Oğlunu 6 ay önce evlendirdiğini, eşyaları da 1 ay önce aldığını anlatan Murat Kota'nın babası Hasan Kota, “Baktığımda oğlumun evinden dumanlar yükseliyordu. Ne olduğunu anlamadan ev yanmaya başladı. Hemen itfaiye ekiplerine bildirdim. İtfaiye geldi ve yangına müdahale etti ama görünen durum çok üzücü. Durum çok kötü, çok üzgünüm. Evin tüm eşyalarını bir ay önce yeni aldık. Maalesef yangından dolayı kullanılacak hiç bir şey kalmadı. Hepsi yandı.  Evin 4 duvarı kaldı” dedi.
 

6-aylik-evli-ciftcin-evi-yanarak-kule-dondu-4285-dhaphoto13-001.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar