4 kardeşin intiharıyla ilgili MHP'den şok iddia

4 kardeşin intiharıyla ilgili MHP'den şok iddia
İstanbul Fatih’te 4 kardeşin siyanür içerek intihar ettikleri haberlerine ilişkin açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, olayın cinayet olduğunu iddia etti.

İstanbul’un Fatih ilçesinde geçtiğimiz günlerde kapısına 'Dikkat siyanür var' yazılı not astıkları evlerinde cansız bedenleri bulunan 2'si kadın 4 kardeşin, ön otopside siyanür içerek intihar ettikleri ortaya çıkmıştı.

Kesin otopsi raporu daha sonra çıkacak olan kardeşlerin evinde, olay yeri inceleme ekiplerinin bulduğu su bardakları, siyanürü suya karıştırarak içtikleri ihtimalini ortaya çıkarmıştı. Öte yandan evde çok sayıda antideprasan da bulundu.

ANNE BABADAN BORÇ KALMIŞ

Anne-babalarının ölümünün ardından yüklü miktarda borç kaldığı öğrenilen kardeşlerin bu nedenle bir süredir sıkıntıda oldukları öne sürüldü.

ELEKTRİKLERİ KESİLMİŞTİ

Olayla ilgili sır perdesi henüz tam olarak aralanmamışken kardeşlerin içinde bulunduğu maddi zorluğu gözler önüne seren bir gelişme yaşandı.

Yetişkin kardeşlerin cenazelerinin evden çıkarılmasının hemen ardından binaya gelen CK Enerji Boğaziçi Elektrik (BEDAŞ) ekipleri 3 aydır ödenmeyen 340 liralık elektrik borcu nedeniyle evin elektriğini kesti.

4 kardeşin yaşadığı evinin elektriğini borcundan dolayı kesen CK Enerji Boğaziçi Elektrik, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Bugüne kadar 3 faturanın ödenmediği hatırlatılan açıklamada, ekiplerin olaydan haberdar olmadan elektriği kestiği ifade edildi. Ayrıca, yasal prosedürü uyguladığını kaydeden şirket, olayın öğrenilmesinin hemen ardından kesme işleminin iptal edilerek daireye yeniden elektrik verildiğini dile getirdi.

“İNTİHAR DEĞİL CİNAYET”

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, olayın intihar değil cinayet olduğunu öne sürdü.

Vahapoğlu Twitter’dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Fatih’teki 4 kardeşin ölümü toplu intihar değil bir cinayettir.

İntihara karar veren kardeşlerden biri diğer kardeşlerini de öldürdükten sonra intihar etmeyi planlamış ve dış kapıya not bırakacak kadar detayını düşündüğü cinayeti gerçekleştirmiştir.

Siyanür en kolay ulaşılabilen hatta İnternetten satılan bir kimyasaldır. Tarih boyunca Cinayette de intihar maksatlıda kullanılmıştır. Siyanür ve benzeri kimyasallara erişiminin kontrol altına alınması gerekmektedir.

Siyanür ve benzeri kimyasallara erişiminin kontrol altına alınması gerekmektedir.

cinayet.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar