3 bin yıllık Pedasa Antik Kenti satışa çıkarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Pedasa Antik Kenti'nin bir bölümünü de içine alan 170 dönümlük arazinin hissedarları tarafından 35 milyona satışa çıkarıldı. Bölge zaman zaman kaçak kazılarla da gündeme geliyordu.

3 bin yıllık Pedasa Antik Kenti satışa çıkarıldı

Leleg Medeniyeti'nin 3 bin yıllık yerleşim yeri olan, içeresinde en önemli arkeolojik kalıntıların yer aldığı antik kentteki arazi, bir emlak portalında birkaç gün önce satışa sunuldu.    

225828.jpg

Yayınlanan ilanda, arazi ile ilgili tanıtım metninde, "Bodrum Konacık Pedasa'da 170 dönüm içinde kargir ev var. İçi temiz, oturmaya uygun, evin güneş enerjisi var. Zeytinli tarla olarak geçiyor. 1. Derece sit alanı" ifadesine yer verildi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar