23 Nisan milleti efendisi bilenlerin kutlu günüdür! Meral Akşener'den 23 Nisan mesajı

23 Nisan milleti efendisi bilenlerin kutlu günüdür! Meral Akşener'den 23 Nisan mesajı
İYİ Parti Lideri Meral Akşener 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir mesaj paylaştı. Akşener mesajında, "23 Nisan; Türk Milleti’nin vereceği her karara selam durabilenlerin, milletin sözünden başka söz, kararından başka karar tanımayanların, milleti “Efendisi” bilenlerin kutlu günüdür." dedi.  

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101. yılı için bir mesaj yolladı. 

Akşener'in mesajında 23 Nisan'ın yüksek millet iradesini, her tür irade ve gücün üzerinde saymış bir vizyonun, Cumhuriyet yolunda attığı ilk adım olduğunu belirtti. Akşener, 23 Nisan; Türk Milleti’nin vereceği her karara selam durabilenlerin, milletin sözünden başka söz, kararından başka karar tanımayanların, milleti “Efendisi” bilenlerin kutlu günüdür." dedi. 


Akşener'in mesajı şu şekilde;   


Büyük Türk Milleti; Milli iradenin bir kutlu gününü daha yaşıyoruz. 

23 Nisan; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman ecdadımızın, yedi düvele meydan okudukları İstiklal Harbi’nin komuta merkezi olmuş yüce Meclisimizin doğum günüdür.   


23 Nisan; Yüksek millet iradesini, her tür irade ve gücün üzerinde saymış bir vizyonun, Cumhuriyet yolunda attığı ilk adımdır.   


23 Nisan; Türk Milleti’nin vereceği her karara selam durabilenlerin, Milletin sözünden başka söz, kararından başka karar tanımayanların, Milleti “Efendisi” bilenlerin kutlu günüdür.

   
 23 Nisan 1920’de, Anadolu’nun mütevazı kenti, başkentimiz Ankara’da buluşan aziz ecdadımız, yeni Türk Devleti’nin temelini attı.    


Kaderde ve ülküde ortaklığın bu muhteşem buluşması, sadece bizler için değil, dünya siyaset tarihi için de derslerle doludur.   


İşgal altındaki bir yurttan, tüm dünyaya, Türk Milleti’nin karar ve kararlılığını haykıran 1’inci Meclisin tüm kahramanlarının aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum.    


Milli Egemenliğimizin ilanını, geleceğimiz olan çocuklarımıza bayram olarak armağan eden büyük Atatürk’ün verdiği mesajı anlamak zorundayız.    


Ecdadımızın canıyla-kanıyla yeniden kazandığı ve bizlere emanet ettiği bu Cennet vatanı, çok daha yükselmiş ve müreffeh bir şekilde, evlatlarımıza teslim etmekle mükellefiz.   


 Maalesef pandemi dolayısıyla, çocuklarımıza bayram coşkusunu yaşatamıyoruz.Onlara borçlandık. Her bir evladımızı kucaklıyor, Yüce Allah’tan, mutlu ve refah içinde bir Türkiye’de yaşamalarını niyaz ediyorum.  


 Bu duygu ve düşüncelerle; Baş üstünde saydığımız millet iradesini selamlıyor, Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın, Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.    

Meral AKŞENER    

İYİ Parti Genel Başkanı 
 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar