22 Haziran Survivor birinci eleme adayı kim oldu?

22 Haziran Survivor birinci eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star'da 22 Haziran 2022 Çarşamba akşamı eleme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da son elemenin ardından takım oyunları yerine bireysel performansa geçildi. Son yapılan elemede adaya Berkan veda etmişti. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da son elemenin ardından takım oyunları yerine bireysel performansa geçildi.

Önceki gün Survivor''da elenen son isim belli olmuştu. Acun Ilıcalı, en az SMS sıralaması oyu alarak Survivor''a veda eden ismi açıkladı. Finale adım adım yaklaşırken adaya veda eden isim Berkan olmuştu. Kritik eleme konseyinin öncesinde kritik bireysel dokunulmazlık oyununda, tek tek mücadele eden yarışmacılardan en başarılı olan ve parkurda en iyi performansı gösteren yarışmacı zorlu oyunun ardından ismini Survivor tarihine yazdırdı.

NAGİHAN-HİKMET ARASINDA GERGİN DAKİKALAR! 

İlk turda Hikmet''e karşı mücadele eden Nagihan, 4-0 mağlup oldu. Oyunun hemen ardından Hikmet''in ''''Hak edene hak ettiğini vereceksin!'''' sözlerinin ardından Nagihan, ''''Anca kadın yenince sevinirsin zaten, kadına gücün yeter zaten senin'''' diyerek tepki göstermeye başladı.

Nagihan devamında, ''''Ben yapamadım, sen almadın. Bir de aldığı sayıyla övünüyor. Zavallısın sen zavallı. Kadın olarak ne yapıyorum burada. Nasıl yani kadına yakışır gibi yarışacağım burada? Survivor hayatım boyunca bana neler yaptın! Hakkımı helal etmiyorum'''' şeklinde konuştu.

Hikmet ise Nagihan''ın sözlerine karşılık, ''''Kadına yakışır şekilde yarışmadın. Tebrik edeceksin. Nagihan ben kimseyi doldurmam. Yenilince böyle kötü konuşuyorsun. Hakkın yok bende'''' yanıtını verdi.

Ada konseyinde söz verilen Nagihan, oyun sırasında hikmet ile yaşadığı gerginlik hakkında, ''''Kendisinin de bana gizli bir hayranlığının olduğunu düşünüyorum artık. Ama gerçekten insanı insan olduğu için seviyorum. Aramızda bir rekabet var Hikmet''le. Düşmanıma farklı şekilde giden bir insanım. Batuhan''ın kazanmasını istedim, 4-0 kazandı. Batuhan''ı kucaklamamın sebebi ise Hikmet''i yenmesiydi'''' sözlerini kullandı.

DOKUNULMAZLIK YARIŞINDA SİSTEM DEĞİŞTİ

Dokunulmazlık yarışında sistem de değişti. Yeni sisteme göre artık sıralama turlarında en iyi iki performans yarı finale yükselecek. Birinci tur, yarı final ve finalde de 4 yapan kazanacak. Kazanan ise yanında sadece iki kişiyi ödüle götürebilecek. En iyi performansı gösteren Nisa ve Batuhan direkt yarı finale yükseldi. Finale yükselenler ise Adem ile Batuhan oldu.

DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN İSİM 

22 Haziran dokunulmazlık oyununun kazananı yeniden Adem Kılıçcı oldu. Adem yemek ödülünü ise Ayşe ve Batuhan''la paylaştı.

ACUN ILICALI YENİ KURALLARI AÇIKLADI 

Ada konseyinde Acun Ilıcalı, sona yaklaşırken sistemin değişeceğini belirtti. Ilıcalı, ''''Haftanın birincisi bu hafta bir aday söylemeyecek. Bu turda üç aday olacak. Haftanın birincisi aday olursa bir aday söyleyecek. Haftanın birincisi dokunulmaz olacak'''' dedi. Günün dokunulmazı olan Adem, haftanın ilk eleme adayını açıkladı. Haftanın ilk eleme adayı Ayşe oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar