21 yaşındaki Ceren Ağun koronaya yenildi! SMA hastası kardeşi ise...

21 yaşındaki Ceren Ağun koronaya yenildi! SMA hastası kardeşi ise...
21 yaşındaki lösemi hastası Ceren Ağun, korona virüse yakalanarak hayatını kaybetti. Annesi ınstagram hesabı üzerinden acı haberi, "Ceren melek oldu" paylaşımı ile duyurdu. Öte yandan ailenin Ali Eymen ismindeki SMA hastası oğlu, hala bağış ve destek bekliyor.

Kocaeli’de yaşayan ve lösemi tedavisi gören Ceren Ağum, şikayetleri üzerine hastaneye giderek Covid-19 testi yaptırdı. Testi sonucu pozitif çıkan Ağum, tedaviye alındı. Durumunun ağırlaşması üzerine Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde kaldırılan Ağum, 29 Kasım günü ise yoğun bakıma alınarak, entübe edildi. Yaklaşık 1 aydır verdiği koronavirüs mücadelesini kaybeden Ceren Ağum, dün gece hayatını kaybetti. Ceren Ağum’un cenazesi toprağa verilmek üzere İstanbul’a götürüldü. Ceren'in annesi sosyal medya üzerinden "Kızımmm Cerenim biz Ali için gün sayarken sen bizi yanlız bıraktın" paylaşımı ile yürekleri dağladı. 

CEREN'İN KARDEŞİ YARDIM BEKLİYOR

Şişli'de yaşayan Ağum ailesinin küçük oğulları Ali (2), SMA Tip 1 hastalığıyla mücadele ediyor. Günden güne motor nöronlarında azalma meydana geldiği için sıkıntılar yaşayan minik Ali'nin yaşaması için 2018 yılında piyasa sürülen SMA hastası bebekler için umut olan Zolgensma ilacını alması gerekiyor. 

ali-eymen.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar