Survivor'da korku dolu anlar: Uyumamaya çalış Nisa

Survivor'da korku dolu anlar: Uyumamaya çalış Nisa
Survivor All Star'da 21 Mayıs 2022 Cumartesi akşamı ikinci eleme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Gönüllüler takımının yarışmacısı Nisa'nın bayıldığı anlar izleyen herkesi korkuttu.

Survivor'da korku dolu anlar: Uyumamaya çalış Nisa

Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. Survivor''da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dün akşam dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Gönüllüler ve ünlüler takımı dokunulmazlık mücadelesi için kıran kırana mücadele etti. Peki, Survivor''da eleme adayı kim oldu? 21 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayı kim oldu?
 

 
SURVIVOR''DA DUYGUSAL ANLAR
 
Survivor 2022 All Star yarışmasında ünlüler ve gönüllüler haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Survivor''da nefes kesen mücadele sonrasında kazanan takım gönüllüler oldu. Gönüllüler iletişim ödülünün de sahibi oldu ve ailelerinden gelen videoları izleme şansına sahip oldu. Ailelerinden gelen videoları izleyen yarışmacılar duygusal anlar yaşadı. Yarışma öncesi Nisa''nın bayıldığı anlar herkesi korkuttu.
 
NİSA''YA ''UYUMAMAYA ÇALIŞ'' UYARISI
 
Başının ağrıdığını belirten Nisa''ya arkadaşları yardım etti. Nisa''nın zor hareket ettiği ekranlara yansıdı. Hareket etmekte zorlanan Nisa''yı Ogeday taşıdı. Nisa''ya ''uyumamaya çalış'' uyarısı yapıldı. Survivor sunucusu Murat Ceylan''ın yarışma öncesi yaptığı açıklamada, "Oyuna gelirken kafasını vuruyor. Kafasını vurması sonucu kısa süreli baygınlık geçiriyor. Nisa da doktor kontrolünde" dedi.
 

 
SURVIVOR''DA İKİNCİ ELEME ADAYI BELLİ OLDU
 
Survivor''da bu hafta elenen yarışmacı Seda olmuştu. Survivor All Star 2022''de haftanın ilk eleme adayı Gönüllüler takımından Berkan olmuştu. Dün yapılan oyunlarda ünlüler takımında dokunulmazlık kazanan isim Batuhan oldu. Dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybettiği için takım konseye gitti. Konseyde yapılan oylama sonucunu Acun Ilıcalı açıkladı. Konseyde yapılan oylamada 2. eleme adayı Ayşe seçildi.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar