2021 öğretmen atama sonuçları 

2021 öğretmen atama sonuçları 
Tercih işlemlerinin 2 Eylül 2021 Perşembe günü tamamlanmasının ardından sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları için gözler MEB’e çevrildi.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev alacak öğretmenlerin ilk ataması için tercih yerleri geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Adaylar görev yapmak istedikleri bölgeleri tercih etmiş ve süreci sonlandırmıştı. Adaylara 40 tercih hakkı tanınmış ve 41. açık tercih seçeneği sunulmuştu.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK TERCİH SONUÇLARI

MEB kısa süre önce yaptığı açıklamasında tercih sürecini erkene çekmiş ve hem tercihlerin daha erken alınacağını hem de sonuçların daha erken açıklanacağını belirmişti. Atama takvimi tablosunda yapılan değişikliğe göre tercihler 29 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında alındı. Yine atama takviminde yer alan detaya göre yerleştirme sonuçları 3 Eylül 2021’de açıklanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı atama töreni saat 11:30'da başladı. Butona basılmasıyla birlikte öğretmenlerin atamaları gerçekleştirildi. Atama sonuçları 1 saat içerisinde MEB ve e-devlet sorgulama sayfasında yerini aldı. Adayların büyük bir kısmının sonuçları e devlet'e yüklendi.

PERSONEL MEB DUYURULAR SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

E DEVLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ... 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar