2010 yapımı Rapunzel filminde korona detayı!

2010 yapımı Rapunzel filminde korona detayı!
Disney tarafından yapılan 2010 yapımı animasyon filmi Karmakarışık (Tangled) filmindeki korona virüs detayı dikkat çekti. Filmde Rapunzel karakterinin "Corona krallığından" izole olmuş bir şekilde kuleye kapatıldığı görülüyor.

Independent Türkçe'nin derlediği habere göre, Koronavirüs salgını sırasında dünya genelinde izolasyon önlemleri alınırken Tangled filmini yeniden izleyen sosyal medya kullanıcıları salgınla film arasında bir bağlantı yakaladı.

2010 yapımı Filmde Rapunzel günlerini, dünyanın geri kalanından, daha doğrusu, Corona krallığından izole şekilde, bir kuleye kapatılmış olarak geçiriyor.

"YAŞADIĞI YERİN ADI 'CORONA"

J Murch isimli bir Twitter kullanıcısı aradaki bağı fark ederek şunları yazdı: "Disney'in Tangled filmi 'Corona' adlı bir kentte tecrite zorlanan bir kızın hikayesini anlatıyor" dedi. 

 

Jon Wensley isimli bir kullanıcı ise "Corona bir ada krallığı ve Disney'in 2010 yağımı Tangled filminde Rapunzel'in doğduğu yer. Rapunzel burada belli bir tecrit süresi geçirdikten sonra gelecekteki kocasıyla tanışıyor. Sadece söylüyorum" yazdı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar