200 kişinin katıldığı swinger partisine polis baskını! İnanılmaz görüntüler

200 kişinin katıldığı swinger partisine polis baskını! İnanılmaz görüntüler
ABD'nin Los Angeles eyaletinde bir depo ayarlayan 200 kişilik grup swinger partisi düzenledi. İhbar üzerine harekete geçen polisler mekan önünde "parti bitti" diye anons yaparak baskın düzenledi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün en çok etkilediği ülkelerden biri olan ABD, onlarca kişinin katıldığı bir swinger partisini konuşuyor.

DİREKLER, KAFESLER, YATAKLAR...

Gece geç saatlerde aldıkları ihbarı değerlendiren polis ekipleri, bir depoda düzenlenen partiye baskın düzenledi. Mekanın önünde polis araçlarından "Parti bitti" anonsu yapan polis memurları, mekana girdiklerinde ise dans direkleri, yataklar ve kafeslerle karşılaştı.

200 KİŞİ GÖZALTINDA

Partiye katılan kişilerin büyük bölümünün maske takmadığı görülürken, depoda bulunan yaklaşık 200 kişi gözaltına alındı. Los Angeles Şerif Departmanı, koronavirüs vakalarının önlenemez biçimde arttığı bölgede, eyaletin karantina emirlerini ihlal ettiği gerekçesiyle baskını düzenlediklerini söyledi.

Öte yandan eyalette sıkı koronavirüs önlemleri çerçevesinde; çalışma, alışveriş ve gerekli işler dışında tüm vatandaşlara evde kalmaları söylenmiş; diğer hane halklarıyla buluşmaları yasaklanmıştı.

p1-008.jpgp3-010.jpgp4-005.jpgp5-003.jpg

p6-003.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar