20 yıldır görme engelli olan adam kaza geçirdi görmeye başladı

20 yıldır görme engelli olan adam kaza geçirdi görmeye başladı
Polonya’da 20 yıldır görme engelli olan bir adam, geçirdiği kaza sonrası yeniden görmeye başladı.

Polonya’da 20 yıldır görme engelli olan bir adam, geçirdiği kaza sonrası tekrar görmeye başladı. Doktorlar, hastanın nasıl iyileştiğini tespit edemedi.

Euronews'da yer alan habere göre, Polonya’nın Gorzow Wielkopolski kentinde yaşayan Janusz Goraj 20 yıl önce alerjik bir reaksiyon sonucu sağ gözünün retinasında hasar oluşarak görme yeteneğini kaybetmişti. Sol gözünden ise sadece şekilleri ve ışığı fark edebiliyordu.

DARBE İYİLEŞTİRDİ

Polonyalı Polsat News kanalına verdiği röportajda Goraj "mucize" olarak bahsettiği kazayla ilgili, "Bir arabanın bana çarpmasıyla başım önce otomobile ardından asfalta çarptı. İki hafta sonra da gözlerimin iyileştiğini fark ettim" diyerek başından aldığı darbenin kendisini iyileştirdiğini düşündüğünü dile getirdi.

Polonyalı doktorlar tam olarak Goraj'ın nasıl iyileştiğini henüz açıklayamıyor. Ayrıca, Goraj durumayla ilgili daha fazla araştırma yapılmasına izin vermedi. Bazı uzmanlar, hastanın kalça ameliyatından sonra yüksek dozda aldığı antikoagülanın gözlerinin iyileşmesine katkı sağladığı tezini savunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar