17 yaşında 5 aylık hamile Sezen Ünlü eşi tarafından 16 yerinden bıçaklanarak öldürüldü!

17 yaşında 5 aylık hamile Sezen Ünlü eşi tarafından 16 yerinden bıçaklanarak öldürüldü!
İzmir'in Konak ilçesinde 5 aylık hamile Sezen Ünlü (17), 3 aydır ayrı yaşadığı dini nikahlı eşi Anıl Y. (24) tarafından 16 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. 

İzmir'in Konak ilçesinde bir kadın cinayeti daha yaşandı. İddiaya göre, 5 aylık hamile Sezen Ünlü, sokakta yürüdüğü sırada, arkasından gelen ve 3 aydır ayrı yaşadığı dini nikahlı eşi Anıl Y. tarafından bıçaklandı. Anıl Y. olay yerinden kaçarken çevredekiler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

5-aylik-hamile-sezen-dini-nikahli-esince-16-yerinden-bicaklanarak-olduruldu-9631-dhaphoto1.jpg

Olaydan sonra kaçan saldırganın eşgalini belirleyen polis ekipleri, koordineli çalışarak sokak sokak şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı sivil polis ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakalayarak, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim etti. 

16 YERİNDEN BIÇAKLANDI

Dini nikahlı eşi Anıl Y.'nin bıçaklı saldırısına maruz kalan Sezen Ünlü'nün, vücuduna 16 bıçak darbesi aldığı öğrenildi. Sezen Ünlü'nün ölümü yakınları yasa boğarken, talihsiz gencin karnındaki çocuğun da öldüğü öğrenildi. 

5-aylik-hamile-sezen-dini-nikahli-esince-16-yerinden-bicaklanarak-olduruldu-9631-dhaphoto2.jpg


'KİM BİLİR KALIR MIYIM, ÖLÜR MÜYÜM?'

Cinayete kurban giden Sezen Ünlü'nün, sosyal paylaşım platformunda karnının şiş olduğu bir fotoğrafı paylaşarak altına "Sabırsızlıkla bekliyorum seni bebeğim" yazılı not düştüğü görüldü. Öte yandan, genç kızın paylaştığı bir videoda ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun 'Kaçak' adlı şarkısına yer verdiği görülürken, "Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm, kim bilir ne bekliyor kalır mıyım, ölür müyüm?" sözleri dikkat çekti.

 

5-aylik-hamile-sezen-dini-nikahli-esince-16-yerinden-bicaklanarak-olduruldu-9631-dhaphoto11.jpg

Sezen Ünlü'nün cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili başlattığı soruşturmayı sürdürürken, emniyete götürülen şüphelinin cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.

5-aylik-hamile-sezen-dini-nikahli-esince-16-yerinden-bicaklanarak-olduruldu-9631-dhaphoto15.jpg

(DHA)

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar