11 Mayıs 2022 Şans Topu çekilişi sonuçları

11 Mayıs 2022 Şans Topu çekilişi sonuçları
Şans Topu sonuçları 11 Mayıs akşamı gerçekleşen çekiliş ile açıklandı. Yurt genelinde binlerce vatandaşın şansını denediği Şans Topu'nda kazandıran numaralar saat 20:00'da belli oldu. İşte Çarşamba ve Pazar günleri olmak üzere haftada iki kez gerçekleştirilen Şans Topu'nun kazanan numaraları...
Şans Topu çekilişi Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak gerçekleştirildi. Çekiliş sonrası akşamın kazandıran numaraları belli oldu. İşte 11 Mayıs 2022 Şans Topu sonuçları...
 
Bu akşamın kazandıran şanslı numaraları 9-14-21-30-16 ve 10 (Joker) oldu.
 
Şans Topu oynamanın kuralları neler?
 
Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanıyor. Üst bölüm 1-34 numaradan, alt bölüm ise 1-14 numaradan oluşuyor.
 
Oyunseverler, üst bölümden 5 adet, alt bölümden 1 adet numarayı seçerek oyuna katılabiliyor.
 
Şans Topu, ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1), (1+1) ve yeni kategorisi (0+1) olarak sıralanıyor. Yenilenen Şans Topu oyununda, oyunseverler artık üst bölümde bilemese de alt bölümde 1 numara bilse de kazanıyor.
 
Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Şans Topu’nda her kolonun fiyatı ise 2 TL.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar