103 yaşında korona virüsü yendi! İşte sırrı

103 yaşında korona virüsü yendi! İşte sırrı
Bartın'da korona virüse yakalanan 103 yaşındaki Cafer Bostancı, korona virüsü yendi. Bostancı sağlık durumunun iyi olduğunu söylerken, gençliğinde bol bol meyve ve bal tükettiğine dikkat çekti.

103 yaşında korona virüsü yendi! İşte sırrı

Bartın'ın Ulus’a bağlı Mezgeller Mahallesi’nde emekli öğretmen oğlu Hüseyin Bostancı'nın (67) yanında kalan Cafer Bostancı 28 Ekim günü, halsizlik şikayetiyle hastaneye götürüldü. 3 çocuk ile 13 torun sahibi olan Bostancı'ya korona virüs teşhisi koyuldu. 1 gün hastanede tutulan daha sonra tedavisine evde devam edilen Cafer Bostancı, hastalığı yendi. 

"GENÇLİĞİMDE BOL BOL MEYVE VE BAL YEDİM"

Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Bostancı, “Vücudumda kırgınlık oldu. Sonra hastaneye yatırdılar. Bir gün kaldım. Şu anda sağlık durumum çok iyi, gençliğimde bol bol bal ve meyve yedim. Hep yürüdüm” dedi. Hüseyin Bostancı da, “28 Ekim’de rahatsızlandım, benim testim pozitif çıktı. Sonra babamda da hastalık belirtisi olunca ona da test yapıldı ve hasta olduğu anlaşıldı. Babamı hastaneye aldılar. Bir günlük tedavinin  ardından taburcu oldu. Şu anda sağlık durumu çok iyi. Hastaneye yatırıldığında çok korktuk, ölecek sandık. Çünkü yaşı 103 ama şu anda çok çok iyi. Eski haline dönmeye başladı" diye konuştu. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar