103 emekli amiralin Montrö bildirisi gündeme bomba gibi düştü! Hakan Bayrakçı'dan canlı yayında olay sözler

103 emekli amiralin Montrö bildirisi gündeme bomba gibi düştü! Hakan Bayrakçı'dan canlı yayında olay sözler
SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, Ulusal Kanal canlı yayınında  103 emekli amiralin, son dönemde gündeme gelen 'tekkedeki amiral' ve 'Montrö'nün tartışmaya açılması' konularında yayınladığı bildiriye yönelik eleştirilere sert cevap verdi. 

SONAR’ın sahibi Hakan Bayrakçı, 103 emekli amiralin TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile ilgili sözleri sonrası başlayan tartışmalara ve Deniz İkmal Komutanı Tuğamiral Mehmet Sarı’nın "takke ve cübbe" giydiği bir fotoğrafının basına yansımasına ilişkin yayımlanan ortak bildiriye soruşturma açılmasına çok sert tepki gösterdi.

"103 amiral Atatürk adına bu uyarıyı yapıyor, helal olsun" diyen Bayrakçı, amirallere soruştırma açılmasına "Şeriat isteriz diyen imamı nazikçe uyarıyorlar, 103 amirale demedik laf bırakmıyorlar. Yazıklar olsun" sözleriyle tepkide bulundu.

Ulusal Kanal’da konuşan Bayrakçı, emekli amirallere soruşturma açılması hakkında tepkisini şu ifadelerle gösterdi:

"103 tane amiral de Atatürk adına bu uyarıyı yapıyorsa helal olsun. Ne darbesi be? Darbe olma ihtimali mi var bu ülkede? Adamların söz hakkı yok mu? 103 tane şerefli amiral bir yaız yazdı diye darbe mi olacak? Şeriat isteriz diyen imamı nazikçe uyarıyorlar. 103 amirale demedik laf bırakmıyorlar. Yazıklar olsun."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar