CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu merakla beklenen videoyu yayımladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu merakla beklenen videoyu yayımladı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gün içinde yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "kaçış planının anatomisini" ifşa edeceğini duyurmuştu.

'KENDİLERİ İÇİN YENİ BİR PENSİLVANYA YARATMANIN PEŞİNDELER'

Saatler 22.00''ı gösterdiğinde CHP liderinin sosyal medyadan bir video yayınladı:
 
Kılıçdaroğlu videosunu: "Onlar kaçacak yer ararken, bizim başka memleketimiz yok. Biz bir yere gitmiyoruz, bu devleti birlikte ayağa kaldıracağız. Başını dik tut sevgili halkım. Sen varsın ve daha iyisini hak ediyorsun. Geliyor mutlu, huzurlu günler! #BizeKatılın" notuyla duyurdu.
 
Kılıçdaroğlu sözlerine şehitlerimizi anarak başladı.

Kılıçdaroğlu''nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Bugün grup konuşmamda bürokratlarımıza seslendim. Az da olsa suça bulaşmış olanların hizmet ettikleri kişiler tarafından hiç umursanmadıklarını söyledim. Onların kurtarma planlarında siz yoksunuz dedim. 

Ekleyeyim. Ülkemizin dürüst şerefli bürokratlarına selam olsun onların başımızın üstünde yeri var. İktidarımızda onları çok güzel günler bekliyor. Hepsinden Allah razı olsun.

Sarı bürokratlar... Sizler devleti kanun dışı talimatları uygulayarak adeta bitkisel hayata soktunuz. Bu süreçte kendinizi de bitirdiniz. Birazdan açıklayacağım şey skandal ve yolsuzluklara dikkat çekmek değildir. Bunların ne olduğunu sağır sultan da biliyor. Amacım komaya sokulan bu devleti uyandırmaktır.

Ama size de bir iyilik yapıyorum "sarılar". Sizi bu suç gemisinden indirmek istiyorum. İnin kurtarın kendinizi. Çok geç olmadan küçük cezalarla kurtulabileceğiniz bir aşamada kurtulun. Çünkü hiç gündemlerinde yoksunuz. Onlar planlarını yapmaya devam ediyor.

Çok sayıda paralel hayatları var. Çok sayıda paralel planları var. Bugün ben içlerinden çok vahim birini açıklıyorum. Belgeler elimizde. Para akışlarının hepsi elimizde. Bir vakıf kurduruyorlar. Amerika''da. Neden Amerika? Ülkeyi Kataristan''a dönüştürenler Katar''a gider diye bekliyorsunuz ya... Biliyorlar ki o ülkelerde hukuk yok. İlk uçakla geriye gönderirler bunları. Amerika kanunlarının arkasına ise gizlenebilirler. Orası hukuk devleti. Yani hukuksuzlukla yok ettikleri ülkeden, hukuka sığınmak için ABD''ye kaçmak istiyorlar. Kendileri için yeni bir Pensilvanya yaratmanın peşindeler.

"VAKFIN ASIL YÖNETİMİ ERDOĞAN AİLESİ ÜYELERİNE AİT"

Peki ne yapıyorlar? Paravan bir vakıf kuruyorlar. Başına bir Amerikan vatandaşını koyuyorlar. Ama vakfın asıl yönetimi, Erdoğan ailesi üyelerine ait. Şimdi isim vermeyeyim, belki kendileri söyler. Aile içi işlerine karışmayayım.

Şimdi bu paravan yapının izin çıkarma hakkı kazanması için paraya ihtiyacı var. Türkiye''den iki vakıf seçiliyor. Öğrenciler için kurulmuş süsü verilmiş vakıflar. Bu vakıfların asıl varolma sebeplerini de bugün öğreneceksiniz: TÜRGEV ve ENSAR.

"PARALEL HAYATLAR KURMA GÖREVİNİ SİZE KİM VERDİ?"

Bu vakıflar bin Amerikan vatandaşına para göndermeye başlıyor; 20 milyon dolar, bir 10 milyon dolar, bir 20 milyon dolar, bir 10 milyon dolar daha... Bir TÜRGEV bir ENSAR bir TÜRGEV bir ENSAR. Durmuyorlar...

Para gönderimi listesinin sonu yok. Hepsinin dökümleri elimizde. Sevgili halkım 1 milyar lirayı transfer ediyorlar Amerika''ya. ENSAR''cığım, TÜRGEV''ciğim bu paraları size kim verdi? Siz bu paraları nereden buldunuz? Siz bu paraları neden Amerika''ya sürekli transfer ediyorsunuz? Bu dövizleri neden Amerikalara taşıyorsunuz? Paralel hayatlar kurma görevini size kim verdi?

Gelelim Amerika''ya kaçmaya hazırlananlara. Yeni iktidarın sizi orada rahat bırakacağını mı düşünüyorsunuz? Vallahi çok fena yanılıyorsunuz... 

Erdoğan, çık söyle. Bu para gönderttiğin paravanın başında senin ailenden kim var? Çık söyle aileden kim gönderiyor bu paraları? Ve yine aileden kim alıyor bu paraları karşı taraftan? Çık anlat. Çekinme.


Son olarak halkın belediyelerine sesleniyorum. Bu paravan derneklerden kurtulmak isteyen evlatlarımıza sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bu derneklerden kurtulmak isteyen evlatlarımıza sahip çıkın. Yurtlarınıza alın, onlar masum onlar suçsuz. 

İşte sevgili halkım... Emnekliye bu yüzden para yok. Bu yüzden 1 litre süt 20 lira. Bu yüzden 4 milyon abonenin elektriği kesiliyor. Bu ülkede çocukalar bu yüzden yatağa aç ve karanlıkta giriyor. Bu yüzden ekmek bulamıyor. İnsanlarımız bu yüzden mağdur.

Uyan ey halkım artık uyan. Onlar kaçacakları yerin yolunu yaparken. Senin gidecek bir yerin yok. Bizim başka memleketimiz yok. Artık uyan kaldır kafanı ve bize katıl.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar