Billur Kalkavan'ı üzen haber! 'İki gün önce cennete uğurladık'

Billur Kalkavan'ı üzen haber! 'İki gün önce cennete uğurladık'
Hamdi Alkan'ın paylaşımıyla kansere yakalandığı ortaya çıkan Billur Kalkavan kedisinin ölümüyle sarsıldı. Kalkavan kedisini paylaşarak, "Benden birçok pisliği aldığına inanıyorum" notunu düştü.
Kısa bir süre önce kanser hastalığıyla mücadele ettiği ortaya çıkan Billur Kalkavan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü. 18 yıldır baktığı kedisi ''Korsan''ı kaybettiğini duyuran paylaşımına düştüğü notla dikkat çekti.
 
"İKİ GÜN ÖNCE CENNETE UĞURLADIK"
 
Paylaşımına; "18 yıldır bana hayat arkadaşlığı yapan Korsan’ımı iki gün önce cennete uğurladık. Bunca kediye hizmet ettim, bu kadar efendi, yumuşak, sevecen bir kedi görmedim. Kediler şifacıdır, Korsan’ın sağlığı tam 1.5 sene önce bozulmaya başladı. Benim hastalığımın başladığı zamana denk geliyor ve benden birçok pisliği aldığına inanıyorum. Sayesinde bu kadar kolay atlatıyorum. Ardında kalan 6 kedimiz ve kendi adımıza Korsan’ı hep minnetle anacağız.
 
Acı çekmiyorum çünkü kedilerin ortalama ömrü 15 senedir. Korsan sınırları zorladı ve 18 sene kalmayı başardı. Özleyeceğim o kadar" notunu düştü.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar