Alevlerden kaçarak asansöre sığınmıştı! Büyük ihmal can aldı

Alevlerden kaçarak asansöre sığınmıştı! Büyük ihmal can aldı
Geçtiğimiz günlerde Esenler Atışalanı’nda faaliyet gösteren bir market zincirinde çıkan yangında bir kişi asansörde mahsur kalarak hayatını kaybetti. Yangının temelinde ihmal olduğu iddia edildi.

GÜNBOYU / SERKAN BASUT


Esenler Atışalanı’nda faaliyet gösteren bir market zincirinde meydana gelen facianın temelinde ihmal olduğu ortaya çıktı. Yangından kaçmak isteyen çalışanlardan biri alevler arasında çıkamayınca asansöre kendini kapattı yoğun duman arasında kalarak hayatını kaybettiği iddia edildi.  
Markette yangın merdiveninin olmadığı bu nedenle de çalışanların alev ve duman içerisinde mahsur kaldığı, itfaiye ekiplerinin gelmesiyle camlar kırılarak alevlere müdahale edildi, 3 çalışan ekiplerin yardımıyla kurtarılırken 1 çalışan ise alevlerden kaçmak için sığındığı asansörde cansız bedenine ulaşıldı.

Esenler Belediyesi sınırları içerisinde olan markete nasıl ruhsat verildiği, yetkililerin ihmalinin olup olmadığı ise açıklanacak itfaiye ve polis raporları ile netlik kazanacak.

İhmallerin ülkesi Türkiye''de yangın merdiveninin olmadığı buna rağmen ruhsat verilen birçok işyeri var. Özellikle restoran ve fırınların alt katlarında üretimin yapıldığı, bu üretim yerlerinde çalışanların yatılı olarak kalması, yangın merdivenin olmaması yeni bir faciaya yol açmakta.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar