AFAD'dan Ankara ve birçok il için yeni uyarı

AFAD'dan Ankara ve birçok il için yeni uyarı
AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ankara ve çevre iller için kuvvetli yağış uyarısında bulunarak, tedbirli olunmasını istedi. Ankara'da yaşayan vatandaşların telefonlarına da bir SMS gönderildi.

AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ankara ve çevre iller için kuvvetli yağış uyarısında bulunarak, tedbirli olunmasını istedi. Ankara''da yaşayan vatandaşların telefonlarına da bir SMS gönderildi.

Ankara''yı vural selin ardından AFAD''dan yeni bir uyarı geçildi. 

AFAD''dan yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü''nden alınan bilgilere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Konya, Aksaray, Niğde, Kırşehir ve Kayseri çevreleri ile Adana''nın ve Mersin''in kuzeyi, Bolu''nun ve Sivas''ın güney kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun" ifadeleri yer aldı.

AFAD, ANKARA''DA YAŞAYANLARIN CEP TELEFONLARINA SMS ATTI

AFAD tarafından telefonlara da bir uyarı SMS''i gönderildi. SMS mesajında, "Ankara ilinde şiddetli yağış beklendiğinden, dere yatakları ve riskli alanlardan uzak durulmalı ve tedbirli olunmalıdır" denildi. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar