Ziraat bankası çalışma saatleri

Ziraat bankası çalışma saatleri
Türkiye'de hizmet veren üç kamu bankası arasında yer alan Ziraat bankası çalışma saatleri nelerdir? Hangi işlemler yapılır?

Kamu bankalarının yanı sıra özel birçok bankanın yüz binlerce müşterisi bulunuyor. Banka şubelerinden para çekme/yatırma kredi borcu, fatura ödeme gibi birçok işlem yapılabildiği gibi bu işlemler aynı zamanda bankaların cep şubeleri üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. Ziraat bankası çalışma saatleri nelerdir? Hangi işlemler yapılır?

ZİRAAT BANKASI MESAİ SAATLERİ

Sabah Açılış Saati:09.00 – 12.30

Akşam Kapanış Saati:13.30 – 17.00

Hafta sonu: Kapalı

ŞUBEDE HANGİ İŞLEMLER YAPILIR?

Ziraat Bankası şubeleri sabah 09:00’da açılarak hizmete başlamaktadır. Şubelerden birçok işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz. Şubelerde yaşanan yoğunlukta diğerlerinden önce işlerinizi halletmek istiyorsanız sıra numarası alırken TC numarasını girin. Sıra numarası alanlardan öncelikli olarak size bakılacaktır. Şubelerde kredi başvurusu, kredi ödemesi, kredi başvurusundan sonra para çekimi gibi işlemler yapılabilir. Fatura ödeme, havale, bankalar arası para gönderme işlemi (EFT) yapılmaktadır. Ödeme işlemlerinizi kolaylıkla şubelerden gerçekleştirebilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI HAKKINDA BİLGİ

Ziraat Bankası 1863 yılında Memleket Sandıkları adı altında kurulmuştur. 1867 yılında Memleket Sandıkları Nizamnamesi yürürlüğe girerek faaliyetlerine başlamıştır. Her alanda hızla gelişim gösteren banka, ortak olduğu şirketlerle tarımı desteklemiştir. Türk tarımında yeni bir dönemin açılmasını sağlamıştır. Pulluk ve karasabanın bırakılarak traktör ve biçer döğer dönemine geçilmiştir. Banka Türk tarımında bir dönüm noktası yaratmıştı. Tarımla uğraşan kişilere düşük krediler ile üretime destek olmuştur. Zaman içerisinde birçok kesime hizmet etmiştir. Ülkeye değer katmak amacıyla yürüttüğü faaliyetleri geliştirmiştir. Havalimanı, köprü gibi iş yerlerine kredi sağlamıştır.

ZİRAAT BANKASI İLETİŞİM

444 00 00 – 0850 220 00 00 Ziraat Bankası Telefon Bankacılığı ile zamana ve mekana bağlı kalmadan şubelerimizden yapabileceğiniz bankacılık işlemlerinizi 7 gün 2​4 saat telefon ile gerçekleştirebilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar