Zeynep Özyağcılar kimdir? Erdal Özyağcılar'ın kızı Zeynep Özyağcılar kaç yaşında, nereli?

Zeynep Özyağcılar kimdir? Erdal Özyağcılar'ın kızı Zeynep Özyağcılar kaç yaşında, nereli?
Usta oyuncu Erdal Özyağcılar'ın kızı Zeynep Özyağcılar insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Zeynep Özyağcılar'ın hayatını araştırıyor. Peki Zeynep Özyağcılar kimdir? Erdal Özyağcılar'ın kızı Zeynep Özyağcılar kaç yaşında, nereli?

Zeynep Özyağcılar kimdir?

Sergilediği tiyatro oyunları ve dans gösterileri ile gündeme gelen Zeynep Özyağcılar'ın hayatı insanlar tarafından merak ediliyor. Peki Zeynep Özyağcılar kimdir? Erdal Özyağcılar'ın kızı Zeynep Özyağcılar kaç yaşında, nereli?

ZEYNEP ÖZYAĞCILAR KİMDİR?

1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Zeynep Özyağcılar, ünlü tiyatro ve sinema oyuncuları Erdal Özyağcılar ile Güzin Özyağcılar'ın kızıdır. İstanbul Devlet Opera ve Balesi'ni en yüksek puanla kazanarak 1991 yılında bale sanatçısı olarak kariyerine başlayan Zeynep Özyağcılar, 12 yıl boyunca bu alanda çalıştı. Bu süre zarfında önemli isimlerden eğitim aldı.

Saint-Michel Fransız Lisesi'ni kazandığı dönemde baleye ek olarak Flamenko ve Modern Dans dersleri de aldı. Lisede tiyatro festivallerine katılarak oyunlar yazıp yönetmiş ve performanslarıyla takdir topladı. Lise yıllarında Latin danslarına başlayarak lisanslı bir dansçı oldu.

Lise eğitimini tamamladıktan sonra tiyatro eğitmeni olarak çalışmaya başlayan Zeynep Özyağcılar, kendi yazıp yönettiği oyunlar sergiledi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda çeşitli sanat dallarında eğitim aldı ve 2008 yılında mezun oldu. 2010 yılında "Karadağlar" dizisinde anne ve babasıyla birlikte rol aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar