Zehra Taşkesenlioğlu 'hayatımın mihengine alıyorum' dediği ayetlerin sayısını yanlış biliyormuş!

Zehra Taşkesenlioğlu 'hayatımın mihengine alıyorum' dediği ayetlerin sayısını yanlış biliyormuş!
Adı SPK'daki rüşvet skandalı üzerinden gündeme gelen AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu'nun "Hayatının mihengine 6 bin 666 ayeti almaya gayret eden biriyim" dediği videosu tepki çekti. Taşkesenlioğlu'nun ayetlerin sayısını bilmediği ortaya çıktı.

 Birleşik Arap Emirlikleri''nde (BAE) bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker, Deli Çavuş isimli hesabından Türkiye''nin gündemini sarsan iddialarda bulundu. Peker, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu''nun başrolüne oturduğu bir rüşvet çarkı iddiasında bulundu. Peker, çarkın içinde Ali Fuat Taşkesenlioğlu''nun kardeşi AKP vekili Zehra Taşkesenlioğlu''nun da yer aldığını iddia etti.

Milyonlarca liralık rüşvet iddialarıyla gündeme gelen AKP''li Taşkesenlioğlu''nun geçmiş dönemlerde katıldığı programlar ve burada yaptığı açıklamalar da gündem olmaya devam ediyor. AKP''li vekil katıldığı bir programda, “Zehra Taşkesenlioğlu kimdir?” sorusuna “Hayatının mihengine 6.666 ayet-i kerimeyi almaya gayret eden biriyim.” şeklinde yanıt verdiği görülüyor.

Oysa kulaktan dolma bilgilerle değil de gerçekten dinini yaşayan bir müslümanın da bileceği gibi Kuran''da 6.666 değil, 6.236 ayet bulunuyor. Taşkesenlioğlu''nun bu sözleri bir sokak ropörtajında 4 halifeyi bilmeyen vatandaşın halini hatırlattı.

Taşkesenlioğlu''nun gündem olan videosuna gelen tepkiler arasında belki de en dikkat çekici olanı "''Dindar'' nesil yetiştireceğiz diyen iktidar üyesinin Kuran ayetlerinin sayısını bilmemesi" şeklindeki paylaşım oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar