Yunus Emre Gedik kimdir? Kasımpaşalı Yunus Emre Gedik kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Yunus Emre Gedik kimdir? Kasımpaşalı Yunus Emre Gedik kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?
Fenerbahçe ve Kasımpaşa arasında gerçekleşen maçta penaltıya sebebiyet veren Yunus Emre Gedik sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi Yunus Emre Gedik'in hayatını merak ediyor. Peki Yunus Emre Gedik kimdir? Kasımpaşalı Yunus Emre Gedik kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Yunus Emre Gedik kimdir?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında evinde Kasımpaşa'yı konuk ettiği maçta son dakika golüyle 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın son anlarında yaşanan penaltı pozisyonu, tartışmalara neden oldu. Penaltı pozisyonuna sebep olan Kasımpaşalı oyuncu Yunus Emre Gedik'in hayatı futbolseverler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Yunus Emre Gedik kimdir? Kasımpaşalı Yunus Emre Gedik kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

YUNUS EMRE GEDİK KİMDİR?

Yunus Emre Gedik, 29 Haziran 1999 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Futbol kariyerine Eyüpspor altyapısında başlayan Gedik, daha sonra sırasıyla Eyüpspor, Ümraniyespor, Şanlıurfaspor ve 1461 Trabzon takımlarında forma giymiştir. Daha sonra Göztepe'ye transfer olan Gedik, ardından Kasımpaşa'ya geçmiştir.

YUNUS EMRE GEDİK PENALTI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Yunus Emre Gedik, penaltı pozisyonuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Elime değdi, maalesef çekemedim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar