Yunan adaları kapıda vize ücreti ne kadar? İDO Yunan adaları tur ücreti ne kadar?

Yunan adaları kapıda vize ücreti ne kadar? İDO Yunan adaları tur ücreti ne kadar?
Türkiye ve Yunanistan arasında yapılan anlaşma kapsamında Türk vatandaşları 7 günlük süreyle kapıda vize uygulaması sayesinde Yunan adalarına girebiliyor. Peki Yunan adaları kapıda vize ücreti ne kadar? İDO Yunan adaları tur ücreti ne kadar?

Yunanistan ile anlaşma sağlanmasının ardından 'Kapıda Vize' uygulaması başlatıldı ve bazı Yunan Adaları'na vizesiz giriş imkanı getirildi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ise Ege Adaları'na yapılacak seferleri duyurdu. Peki Yunan adaları kapıda vize ücreti ne kadar? İDO Yunan adaları tur ücreti ne kadar?

ido-pendik-yalova.jpg

İDO YUNAN ADALARI TUR ÜCRETİ NE KADAR?

İstanbul Deniz Otobüsleri, 6 Nisan itibarıyla Yunanistan'ın Samos Adası'na sefer düzenleyeceğini duyurdu. Karşılıklı gidiş-geliş sefer ücreti 35 Euro (mevcut kur ile 1.157 TL) olarak belirlendi. Ayrıca, Kuşadası'ndan Samos seferi için ise 41 Euro (mevcut kur ile 1.355 TL) ücret alınacak.

1647359666-54-sportishka-com-p-imerovigli-santorini-turizm-krasivo-foto-68.jpg

KAPIDA VİZE ÜCRETİ NE KADAR?

2024 yılında Türk vatandaşları, kapıda vize ücreti olarak 60 Euro ödeyerek yıl boyunca 7 gün süre ile tek girişle 10 farklı Yunan adasına seyahat edebilecekler. Bu uygulama ile Türk vatandaşları, Yunan adalarına ziyaretlerini daha kolay ve rahat bir şekilde gerçekleştirebilecekler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar