Yıldırım-İmamoğlu ortak canlı yayını... Kanal belli oldu!

Yıldırım-İmamoğlu ortak canlı yayını... Kanal belli oldu!
İBB Adayları Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın ortak canlı yayına çıkacağı kanal belli oldu. İmamoğlu'nun danışmanı ise söz konusu iddiaları yalanlayarak bu konudan haberlerinin olmadığını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın en güçlü iki adayı Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın bayram tatilinden sonra gerçekleştirmesi beklenen ortak canlı yayın programının hangi kanalda yapılacağı belli oldu. 

24 TV Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel'e göre Millet İttifakı'nın Adayı İmamoğlu ile Cumhur İttifakı'nın Adayı Yıldırım TRT ekranlarında canlı yayına çıkacak.

Yayının günü ve saatinin Pazartesi belli olacağını açıklayan Yiğitel, "Dünya basını da bu görüşmeyi yakından takip edecek." dedi.

İMAMOĞLU'NUN DANIŞMANINDAN CANLI YAYIN AÇIKLAMASI

Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, Halk TV'de açıklamalarda bulundu.

Ayşenur Arslan bu iddiayı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'a sordu. Murat Ongun, ''Bu iddiadan Ekrem İmamoğlu'nun ve benim de haberim yok'' dedi.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile canlı yayında yapılacak bir tartışma için "Kesin olacak." ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar