Yılbaşında yağmur veya kar yağacak mı, hava nasıl olacak? İşte 31 Aralık 2023 Pazar yılbaşı günü hava durumu

Yılbaşında yağmur veya kar yağacak mı, hava nasıl olacak? İşte 31 Aralık 2023 Pazar yılbaşı günü hava durumu
Pek çok vatandaş yılbaşında kar yağıp yapmayacağını sorgulamaya başladı. Uzman isimler yılbaşında yurt genelinde kar yağıp yağmayacağı hakkındaki soruları yanıtladı. İşte 31 Aralık yılbaşı hava durumu...

Yılbaşında hava durumu pek çok kişi tarafından sorgulanıyor. Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel'den yılbaşında şehirleri nasıl bir hava beklediği açıklandı.

Bugünlerde ülke genelinde oldukça yüksek basınç alanı olurken, özellikle akşam saatleri gelince çökme ve hareketsizleşme durumu yaşandığı söylendi. Böylece hava kirliliği artarken, sis ve pus oluşumu da görülebiliyor. Cuma günü Konya, Ankara, Antalya İzmir, Manisa yollarında sis oluşumu meydana gelebilir. Oluşan sis görüş mesafesini düşürebilir.

HAVA NİSAN AYI SICAKLIĞINA YAKIN OLACAK

Bunun yanı sıra hava yılbaşı gününde yaz mevsimi gibi olacak ve Nisan ayı sıcaklıklarına benzeyecek. Kar yağışı veya yağmur ise beklenmiyor.

İstanbul’da hava yılbaşında parçalı bulutlu ve açık gökyüzünde 8-10°C arası sıcaklıklarda olurken, Ankara'da kuru havada 5°C gibi hissedilen sıcak meydana gelecek.

Bunun yanı sıra İzmirliler ise 12°C sıcaklık ile 2024'e giriş yapacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar