Yılbaşı kadrosu belli oldu: O Ses Türkiye'de ünlü yağmuru!

Yılbaşı kadrosu belli oldu: O Ses Türkiye'de ünlü yağmuru!
Yılbaşı gecelerinin klasiği haline gelen O Ses Türkiye Yılbaşı'nda bu seneki jüri üyeleri ve sahneye çıkacak ünlü isimler belli oldu.

Acun Ilıcalı''nın sunumuyla her yıl yılbaşı gecesi TV8 ekranlarında yayınlanan ve milyonları ekrana kilitleyen O Ses Türkiye Yılbaşı bölümünün bu yılki jürisi ve yarışmacıları belli oldu. 


Her yıl olduğu gibi O Ses Yılbaşı''nda yarışacak ünlü isimler aylar öncesinden merak konusu olmaya başlamıştı. Son dakika bir değişiklik olmaması halinde O Ses Türkiye''nin yılbaşı kadrosu isimlerden oluşacak. 

 Talat Bulut



 Kerem Alışık



 Ebru Şahin



 Onur Buldu



 Alina Boz



 Melis Sezen



 Cemre Baysel



 Selin Şekerci



 Nilsu Berfin Aktaş



 Büşra Pekin



  Aslıhan Malbora 



JÜRİDE SON DAKİKA DEĞİŞİKLİĞİ

Ekranların çok sevilen yarışmasının yılbaşı özel bölümünde, Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan dörtlüsü jüri koltuğuna oturacaktı ancak son dakika değişikliğine göre, Beyazıt Öztürk''ün yerine Murat Boz jüri ekibine dahil oldu. 


MURAT BOZ GELİNCE YARIŞMADAN ÇEKİLDİ!

Ayça Ayşin Turan bir kez daha O Ses Yılbaşı programına katılması için teklif almıştı. Ancak geçen hafta güzel oyuncu adının aşk dedikodularına karıştığı Murat Boz jüride olduğu için tekrar aynı konuyla gündeme gelmemek için yarışmaya katılmak istemediğini iletmişti.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar