Yiğit Kirazcı yeni aşka yelken açtı!

Yiğit Kirazcı yeni aşka yelken açtı!
'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide Yıldırım karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı, yeni aşka yelken açtı. Yeni sevgilisiyle beraber Etiler'de bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.

Reyting rekorları kıran Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz ile 7 aylık bir beraberliğin ardından ilişkisini sonlandıran Yiğit Kirazcı, yeni aşka yelken açtı. Şimdilerde ise Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizide Yıldırım karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı, yeni kız arkadaşı ile Etilerde bir mekan çıkışı gazetecilerin objektifine yakalandı.

Kendisi gibi oyuncu olan Pınar Deniz ile ilişkisi hakkında kısa bir yorumda bulunan Kirazcı, "Olmadı, yürümedi bir noktadan sonra... Tamamen ikimizle alakalı, içimizdeki şeyler bunlar. Çok konuşmayı doğru bulmuyorum. Bunlar özel şeyler... Allah herkesin yolunu açık etsin" ifadelerini kullanmıştı.

“Aşkın Kıyameti” adlı filmde Yiğit Kirazcı ile tanışarak aşk yaşamaya başlayan Pınar Deniz ise ayrılığın sebebi olarak, "Bu çok özel bir konu. Yiğit ile ayrıldık. Herkesin kendi hikayesi devam ediyor" yorumunda bulunmuştu.

Şimdilerde ise Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren güzel oyuncu, Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar