Yeniden Refahlı başkandan valiye LGBT teşekkürü!

Yeniden Refahlı başkandan valiye LGBT teşekkürü!
Gaziantep Aile Platformu’nun hedef göstermesi sonucu Gaziantep Üniversitesi'ndeki konseri sebep gösterilmeden iptal edilen Dolu Kadehi Boş Tut grubu isyan etti.

Son yılların popüleri 'Dolu Kadehi Ters Tut' adlı müzik grubunun Gaziantep Üniversitesi'ndeki konseri iptal edildi.

LGBT üyeleri desteklediği için hedef gösterilen grup üniversite yönetiminin bir gerekçe göstermemesine sinirlenerek sosyal medya hesabından isyan etti.

Yapılan paylaşımda “Kültür Merkezi'ne yapılan baskılar sonucu resmi herhangi bir gerekçe gösterilmeksizin sahne almamız engellenmiştir” ifadeleri kullanıldı

ekran-goruntusu-2024-05-08-163108.png

Konserin iptalinin hemen ardından Yeniden Refah Partisi Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı Faruk Soner Ataş valiye bir teşekkür mesajı yayınladı.

Sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşım yapan Ataş “LGBT propagandası yapan dolu kadehi ters tut grubunun önce GAÜN Mavera’da programı iptal edildikten sonra Şehitkamil Kültür Merkezine alınıp daha sonra Valilik kararıyla program iptal edilmiştir. Bu kararı veren başta Gaziantep Valimiz Kemal Çeber, beyefendi ve heyetine teşekkür eder gazi şehrimizde böyle bir olaya bizlerde müsaade etmeyeceğiz” dedi.

ekran-goruntusu-2024-05-08-163220.png

ekran-goruntusu-2024-05-08-163832.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar