Yavaş’a Çubuk’ta yoğun ilgi: Ankara artık mutlu

Yavaş’a Çubuk’ta yoğun ilgi: Ankara artık mutlu
ABB Başkan Adayı Mansur Yavaş, yerel seçim çalışmaları kapsamında Seçim Koordinasyon Merkezi açtığı Çubuk’ta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Yavaş, burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Çubuk ilçesinde gerçekleşen SKM açılışına katılan Yavaş, hemşehrilerinden yoğun ilgi gördü.

Yavaş, açılışta yaptığı konuşmada, önceki seçimlerde kendisi hakkında dile getirilen iddiaları hatırlatarak, "Geçen seçimde de '25 yıldır başkasını denemeyince yapamazlar' denildi. Oysaki Beypazarı gibi örneklerimiz var. Kültürümüzü koruduk, insanların refahını artırdık" ifadelerini kullandı.

“ARTIK ANKARA MUTLU BİR ŞEHİR”

Hiçbir ayrım yapmadan çalıştıklarını belirten Yavaş, "Rozetimizi çıkardık ve ihtiyaç sahipleriyle ilgilendik. Muhtarlarla toplantılar yaparak pandemi sürecinde sorunları yerinde tespit ettik. Belediyecilik anlayışımızda, vatandaşların parasını boş projelere harcamak yok. Öncelikli olarak su ve kanalizasyon gibi temel sorunlara çözüm getirdik" diye konuştu.

ubuk-5.jpg

"Gerçek belediyecilik, destek ihtiyacı olanın yanında olmaktır" diyen Yavaş, Çubuk'ta gerçekleştirilen projeleri detaylı bir şekilde aktardı ve ekledi: "Artık Ankara mutlu bir şehir. İnşallah bu değişimi sizler de sağlayacaksınız"

“MAL VARLIĞIMI AÇIKLADIM, ONLARDAN DA BEKLİYORUM”

Emeklilere yönelik yapılan desteklere de değinen Yavaş, "Hükümet zam vermediği zaman bu insanları yalnız bırakmayız. Projelerimizi taklit edip belediyeciliği öğreniyorlar. Mal varlığımı açıkladım, şimdi onlardan bekliyorum" şeklinde konuştu.

cubuk-6.jpg

Son olarak, metro projelerine onay verilmemesine de değinen Yavaş, "Metro projeleri uzun vadeli yatırımlardır. İstanbul'da metro yarıştırılırken Ankara'da neden yapılmıyor? Bu soruyu sandıkta sormak gerekir" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar