Yasmin Erbil'in son pozu sosyal medyayı salladı! Adeta yorum yağdı

Yasmin Erbil'in son pozu sosyal medyayı salladı! Adeta yorum yağdı
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor'da yer alan Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyordu. Poyraz, geçtiğimiz haftalarda Survivor macerasının ardından sevgilisi Yasmin'in yanına koştu. Yasmin Erbil, Instagram hesabından son çektirdiği bir pozunu paylaştı ve bu paylaşım kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Survivor All Star'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yiğit Poyraz, Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile uzun bir süredir ilişki yaşıyordu. Survivor macerası sebebiyle bir süre ayrı kalan çift, Yiğit'in programdan elenmesiyle bir araya gelmişti.

640xauto-003.webp

Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde çiftin birlikte çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

kk.jpg

Bu sefer ise kendi başına çekilmiş bir pozunu paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Paylaşıma, Erbil'in takipçileri yoğun ilgi gösterdi. Özellikle bir hayranı, "Düğün zamanı geldi! Yiğit, yarışmadan sonra zaman kaybetmeden evlenme teklifini yapmalısın. Mehmet Ali Erbil, bu işe karışabilir, acele etmelisin" şeklinde evlilik teklifiyle ilgili bir yorum yaparak dikkat çekti.

Ayrıca, Erbil'in güzelliği ve çiftin birbirine uyumuyla ilgili birçok olumlu yorum da yapıldı.

ujij.jpg

YASMİN ERBİL KİMİN KIZI

Yasmin Erbil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in ikinci evliliğinden doğan ve ünlü oyuncu Nergis Kumbasar ile olan birlikteliklerinden 2 Aralık 1995'te İstanbul'da dünyaya gelen kızları.

nergis-kumbasar-kizi-yasmin-erbille-alisveristemanset-93.png

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar, Yasmin Erbil'in doğumundan bir yıl sonra, yani 1996'da yollarını ayırdılar. Yasmin, eğitimine Saint Benoit Fransız Kız Lisesi'nde devam etti. Mehmet Ali Erbil'in ilk evliliğinden olan 13 yaş büyük ablası Sezin Erbil ve son evliliğinden olan 11 yaş küçük erkek kardeşi Ali Sadi ile birlikte büyüdü.

Yasmin Erbil, ailesinin izinden giderek reklam ve oyunculuk kariyerine odaklandı.

yay-1.webp

HANGİ BURÇ

Yasmin Erbil’in Yay burcu olduğunu biliyor muydunuz? Peki Yay burçlarının özellikleri neler.

Yay burcu kadınları genellikle enerjik, neşeli ve özgür ruhlu bireyler olarak biliniyorlar. İşte yay burcu kadınlarının genel özellikleri:

Maceraperestlik: Yay burcu kadınları yeni deneyimlere açık ve maceraya olan tutkularıyla biliniyorlar. Keşfetmeyi, öğrenmeyi ve yeni fikirlere açık olmayı severler.

Bağımsızlık: Yay burcu kadınları özgürlüklerine düşkündürler ve bağımsızlık önemli. Kendi kararlarını almak ve kendi yolunu çizmek isterler.

Optimizm: Yay burcu kadınları genellikle pozitif ve iyimserdir. Zorluklarla karşılaştıklarında bile olumlu bir bakış açısını korumaya çalışır.

İlgi Çekicilik: Yay burcu kadınları genellikle etkileyici ve çekici bir kişiliğe sahip. İnsanlarla kolayca iletişim kurarlar ve çevrelerindeki insanları etkiler.

Açık Fikirlilik: Yay burcu kadınları genellikle hoşgörülü ve açık fikirlidir. Farklı kültürleri, düşünce tarzlarını ve yaşam tarzlarını kabul etme eğiliminde.

Coşku: Yay burcu kadınları genellikle coşkulu ve enerjik bir yaşam tarzını benimser. Hayata tutkuyla yaklaşırlar ve etraflarındaki insanlara bu tutkuyu yansıtır.

Doğal Liderlik: Yay burcu kadınları genellikle liderlik özelliklerine sahip. Kendilerine güvenleri yüksek ve liderlik rollerini üstlenmekte çekinmezler.

Burçlar sadece birer genellemedir ve her bireyin kişiliği farklılık gösterebilir. Bu özellikler genel bir bakış sağlar ancak her yay burcu kadını aynı özelliklere sahip olmayabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar