X 'in en sevilen özelliği Android'e tanımlandı!

X 'in en sevilen özelliği Android'e tanımlandı!
X, Ekim ayından bu yana iOS kullanıcılarının deneyimlediği sesli ve görüntülü arama özelliğini Android kullanıcıları için de kullanıma sunduğunu duyurdu.

Elon Musk'ın yaptığı değişiklikler ve garip açıklamalara rağmen, dünyanın en popüler mikro blog platformu olan X (veya eski adıyla Twitter), Ekim 2023'te iOS kullanıcıları için sesli ve görüntülü arama özelliğini kullanıma sunmuştu.

X'te (eski adıyla Twitter) mühendis olarak görev yapan Enrique'nin en son paylaşımına göre, söz konusu özellik artık Android kullanıcılarına da açılmış durumda. Enrique, paylaşımında "Sesli ve görüntülü arama özelliği, artık Android kullanıcılarına da kademeli olarak sunulmaya başlıyor. Uygulamanızı güncelleyin ve annenizi arayın." ifadelerini kullandı.

.jpg

Sadece X (eski adıyla Twitter) Premium aboneleri arama yapabiliyor, ancak tüm kullanıcılar aranabiliyor.

X (Twitter) SESLI GÖRÜNTÜLÜ ARAMA

Eğer iPhone kullanıcısıysanız ve "Neden bu özelliği bilmiyorum?" diye düşünüyorsanız, şu bilgiyi verelim: Bu özellik, sadece X Premium kullanıcılarına özeldir. İlginç olan tarafı, yalnızca X Premium abonelerinin sesli veya görüntülü arama başlatabilmesine rağmen, tüm X kullanıcılarının aranabilir olmasıdır. Yani eğer bir arkadaşınız X Premium abonesi ise, siz abone olmasanız bile sizi arayabilir.

00.webp

Elon Musk'ın X'i "her şeyin uygulaması" yapma hedefi genel bir bilgi olarak bilinmektedir. X'in CEO'su Linda Yaccarino, sesli ve görüntülü görüşme özelliğini resmi olarak Ağustos 2023'te duyurmuştu. Ayrıca, X'in ayarlar menüsünden sesli ve görüntülü arama özelliğini kapatabileceğinizi ve sizi kimlerin arayabileceğinizi belirleyebileceğinizi de hatırlatalım.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar