Wilma Elles, giydiği 100 metrelik gelinlikle depremzede çocuklara destek oldu!

Wilma Elles, giydiği 100 metrelik gelinlikle depremzede çocuklara destek oldu!
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Cumhuriyetin 100. yılı ve Sevgililer Günü'ne özel olarak hazırlanan özgün bir etkinlik gerçekleştirildi.

Ünlü moda tasarımcısı Şahin Damar'ın özel olarak tasarladığı ve 100 metre uzunluğundaki kırmızı gelinlik, büyük ilgi gördü. Beşkaza Meydanı'nda gerçekleşen tanıtım etkinliğinde, gelinliği ünlü manken Wilma Elles taşıdı.

Gelinliğin kuyruğunun 100 metre olması, Cumhuriyet'in 100. yılını temsil ederken, kırmızı rengi ise Sevgililer Günü'ne özel bir vurgu olarak dikkat çekti. Elles, basın mensuplarına gelinlik hakkında bilgi verirken, Türkiye'nin güzelliklerine ve Fethiye'nin özel atmosferine vurgu yaparak, "Ne mutlu Türk'üm diyene... Çok şükür bunu ben de söyleyebiliyorum. Türkiye, Fethiye bir cennet. Buranın havası çok güzel. Fethiye çok değerli bir yer. Tatil yapmak için burayı tercih edebilirler" şeklinde konuştu.

100-metrelik-kirmizi-gelinligi-wilma-elles-sergiledi-bzwu.webp

GELİR DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN KULLANILACAK

Etkinlikte gelinliğin satışından elde edilecek gelirin depremzede çocuklar için kullanılacağı da vurgulandı. Elles, "Bu da projeyi anlamlı kılıyor. Depremin üstünden bir sene geçti. Acımız hala büyük. Derin üzüntüler içindeyiz" diyerek duyarlılığını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar