Vedat Özdemiroğlu kimdir? Vedat Özdemiroğlu'nun oğlu neden öldü? Can Ilgaz neden öldü?

Vedat Özdemiroğlu kimdir? Vedat Özdemiroğlu'nun oğlu neden öldü? Can Ilgaz neden öldü?
Ünlü yazar Vedat Özdemiroğlu'nun oğlu Can Ilgaz hayatını kaybetti. Vedat Özdemiroğlu acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Peki Vedat Özdemiroğlu kimdir? Vedat Özdemiroğlu'nun oğlu neden öldü? Can Ilgaz neden öldü?

Vedat Özdemiroğlu kimdir?

Ünlü yazar Vedat Özdemiroğlu, oğlu Can Ilgaz'ın hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Bu acı haberin ardından birçok insan Vedat Özdemiroğlu'nu ve Can Ilgaz'ın hayatını neden kaybettiğini internette araştırmaya başladı. Peki Vedat Özdemiroğlu kimdir? Vedat Özdemiroğlu'nun oğlu neden öldü? Can Ilgaz neden öldü?

VEDAT ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

Vedat Özdemiroğlu, Ankara'da 7 Kasım 1968 yılında doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Yazarlık kariyerine 1987 yılında başlayan Özdemiroğlu, Gırgır, Fırt ve Çarşaf dergilerinde yayımlanan notları ve kısa öyküleriyle dikkat çekti. Daha sonra Leman ve Fermuar dergilerine geçiş yaparak yazarlık kariyerine devam etti.

2000'li yılların sonunda Kanaltürk televizyonunda "Türkçe Sözlü Hafif Komik" adlı bir talk-show programı sundu ve bu alanda da başarılı işlere imza attı. Ayrıca Manga'nın popüler kültürü eleştiren "Dünyanın Sonuna Doğmuşum" klibinde başrol oynadı.

Günümüzde ise Uykusuz dergisinde yazarlık yapmaktadır. Aynı zamanda çeşitli gösterilerle güldürmen olarak sahne almaktadır ve Sıraselviler'deki Lush Kabare'de "80 Dakkada Cümle Âlem" adlı gösterisini sergilemektedir.

CAN ILGAZ NEDEN ÖLDÜ?

Türk edebiyatının sevilen yazarlarından Vedat Özdemiroğlu'nun 26 yaşındaki oğlu Can Ilgaz, geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi. Özdemiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Oğlum vefat etti... Uğurlar olsun Can Ilgaz beyefendi. Allah'ın rahmeti, mağfireti üzerine olsun..." ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar