Vali Gül duyurdu: İşte yılbaşında İstanbul’da alınacak tedbirler

Vali Gül duyurdu: İşte yılbaşında İstanbul’da alınacak tedbirler
İstanbul Valisi Davut Gül, yılbaşında alınacak yeni tedbirleri açıkladı.

İstanbul Valisi Davut Gül, 2024 yılına girilirken yılbaşı kutlamaları için alınacak güvenlik önlemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gül, kent genelindeki güvenliği sağlamak amacıyla detaylı bir planlama yürütüldüğünü açıkladı.

Yılbaşı etkinlikleri kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün 814 farklı noktada, toplamda 4 bin 313 ekip, 3 helikopter ve 9 deniz botuyla birlikte 55 bin 556 personelle görev yapacağını belirten Vali Gül, bu önlemlerle halkın huzur ve güvenliğinin sağlanacağını duyurdu.

ticaret İl Müdürlüğü'nün koordinasyonunda diğer kurumların destek vereceğini aktaran Vali Gül, tatil döneminde fahiş fiyat uygulamalarına karşı denetimlerin artırılacağını da belirtti. Vali Gül, vatandaşlardan özellikle gürültü ve trafiği aksatacak herhangi bir etkinliğin yapılmamasını rica etti. Küçük grupların olası taşkınlıklarına karşı kesinlikle hoşgörü gösterilmeyeceğini vurguladı.

Bu tedbirlerin alınmasındaki amaç, vatandaşların huzur içinde yılbaşı kutlamalarını gerçekleştirmelerini sağlamak ve herhangi bir olumsuzluğun önüne geçmek olarak açıklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar