Uzmanlar uyarıyor maddi talihsizlik getiriyor! Sakın evde içi boş bir şekilde bulundurmayın

Uzmanlar uyarıyor maddi talihsizlik getiriyor! Sakın evde içi boş bir şekilde bulundurmayın
Zenginlik ve refah içinde olsanız bile, boş bir kavanoza sahip olmanın öngörülemeyen sıkıntılara neden olabileceği düşünülüyor. Bu nedenle uzmanlar, kavanozları garajlarda, bodrumlarda veya ahırlarda saklamanın daha uygun olacağını öneriliyor.

Eğer böyle bir alanınız yoksa, evin içinde boş kavanoz bulundurmamak adına, tabaklara biblolar koymak öneriliyor. Bu şekilde negatif enerjinin birikmesi engellenir, hatta kavanozlar ters çevrilerek veya kapatılarak bu enerjinin etkileri azaltılabilir.

Cam kavanozlarla ilişkilendirilen işaretler ve alametler, folklorik inanışlarda geniş bir yer tutuyor. Örneğin, boş bir kavanozu masada bırakmanın maddi sıkıntılara ve borçlara yol açabileceğine inanılıyor. Ayrıca, çatlak bir kavanoz aile içinde gelecekteki anlaşmazlıkların ve mali sıkıntıların habercisi olarak görülüyor ve bu tür eşyaların hemen atılması tavsiye ediliyor.

shutterstock-444846889-glass-sylting-syltetoy-1-1160x655.jpg

İlginç bir şekilde, kırık bir kavanozun ev alımlarının simgesi olduğu düşünülüyor. Eğer bu Pazar günü gerçekleşirse, beklenmeyen kar veya mali kazançların habercisi olduğuna inanılıyor. Kazara birkaç kavanozun kırılması sürekli borçlanmaya yol açabilir.

Diğer yandan, teneke kutunun düşüp kırılmaması olumlu bir olay olarak kabul ediliyor. Bu, potansiyel kar veya misafirlerin gelmesi gibi iyi haberlerin habercisi olabilir. Ayrıca, boş kavanozları başkalarına geri vermek yerine içlerine küçük hediyeler, bozuk para veya kurabiyeler koymak adetten.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar