Uzmanı açıkladı! Liposuction nedir kimler yaptırabilir?

Uzmanı açıkladı! Liposuction nedir kimler yaptırabilir?
Opr. Dr. Kamil Yıldırım, liposuction ameliyatının sadece kilo verme amaçlı değil, estetik görünümü düzeltme amacıyla yapıldığını belirtti.

Samsun'da faaliyet gösteren Büyük Anadolu Hastaneleri'nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olan Opr. Dr. Kamil Yıldırım, Liposuction'ın halk arasında "yağ alma operasyonu" olarak bilinse de asıl amacının vücudu şekillendirmek olduğunu belirtti.

2.jpg

Sosyal medyanın yaygın kullanımıyla birlikte liposuction gibi işlemlere olan talebin arttığını ancak bu işlem için kararın sadece sosyal medya etkisiyle verilmemesi gerektiğini vurguladı. Hasta mutlaka bir uzman hekim tarafından değerlendirilmeli ve karar ortaklaşa verilmelidir. Liposuction, aşırı yağ birikimi olan veya benzer sorunları olan bölgelerde kullanılabilmektedir. Bu işlem tek başına yapılabileceği gibi diğer estetik operasyonlarla birlikte de uygulanabilmektedir. Ameliyat sonrası hastanede bir gün kalış süresi ve korse kullanımı gibi detaylar da belirtilerek, iyileşme süreci hakkında bilgi verildi.

aw182980-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar