Utku Caner Çaykara kimdir? CHP İstanbul Avcılar Belediye Başkan adayı Utku Caner Çaykara kaç yaşında, nereli?

Utku Caner Çaykara kimdir? CHP İstanbul Avcılar Belediye Başkan adayı Utku Caner Çaykara kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024 yerel seçimlerde partilerin il ve ilçelerde göstereceği belediye başkan adayları belli olmaya başladı. CHP İstanbul Avcılar Belediye Başkan adayı Utku Caner Çaykara oldu. Peki Utku Caner Çaykara kimdir? CHP İstanbul Avcılar Belediye Başkan adayı Utku Caner Çaykara kaç yaşında, nereli?

Utku Caner Çaykara kimdir?

İstanbul'un ilçelerinde CHP'nin aday belirleme çalışmaları hala devam ediyor. CHP Avcılar Belediye Başkan adayı bu çalışmalar neticesinde açıklandı. CHP Avcılar Belediye Başkan adayı Utku Caner Çaykara oldu. Peki Utku Caner Çaykara kimdir? CHP İstanbul Avcılar Belediye Başkan adayı Utku Caner Çaykara kaç yaşında, nereli?

UTKU CANER ÇAYKARA KİMDİR?

Utku Caner Çaykara, 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Beykent Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi'nden Makina Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Eğitim hayatına devam ederek İş Sağlığı ve Güvenliği (tezsiz) ile İşletme (tezli) yüksek lisans programlarını tamamladı.

Siyasi kariyerine CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ile başlayan Çaykara, daha sonra sırasıyla CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı (Marmara Bölge Sorumlusu) ve CHP Gençlik Kolları Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. Ayrıca 36. Dönem CHP Kurultay Delegesi olarak parti içinde görev yaptı.

2023 Genel Seçimlerinde İstanbul 3. Bölge 16. Sıra Milletvekili adayı olarak yer aldı. Adaylığından önce Gençlik Kolları Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar