Ustalar şampiyonluk için heyecanlanıyor

Ustalar şampiyonluk için heyecanlanıyor
Sportİf balıkçılık tutkunlarının heyecanla beklediği “Columbia PFG Alaçatı Big Fish” Turnuvası, Outdoor’un öncü markası Columbia ana sponsorluğunda 14-17 Eylül tarihleri arasında Port Alaçatı Marina’nın ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

Gülsüm Hülya SUNDU / Günboyu

’Büyük Balığın Peşinde’sloganı ile Türkiye’nin usta balıkçılarını biraraya getirecek olan “ Columbia PFG Alaçatı Big Fish’katılımı nedeni ile Avrupa’nın en önemli organizasyonları arasında yeralmaktadır. Türkiye’yi windsurf dalında olimpiyatlarda temsil etmiş sporcular İlknur ve Ertuğrul İçingir önderliğinde gerçekleşecek turnuva, özellikle Yakala-Bırak-Yaşat teması ile ön plana çıkıyor. Turnuva heyecanının yanı sıra özel etkinlikler, atölyeler, çocuklar için mini turnuva ve balıkçılıkla ilgili markaları biraraya getirecek ’Offshore Fishing Expo’sportif balıkçılık tutkunlarını bekliyor.

Türkiye’de ilk kez... 8.Temmuz itibari ile Trofe Balık Programını başlatan Alaçatı Big Fish bu sayede Turnuva heyecanı ve enerjisini yıl boyunca devam ettirecek. Belirli kurallar çerçevesinde oluşturulan şeffaf sıralama ile Ayın Balıkçısı ve Yılın Balıkçısının belirleneceği Trofe Balık Programı ile hem gelecek nesillere bir kayıt bırakılıp, önderlik edilebilecek. Turnuva bu yıl da Türkiye’nin önde gelen işadamları ve ünlü isimlerinin yanısıra, Yunanistan, İtalya, Kıbrıs, Dubai ve Katar’dan da misafirlerini ağırlayacak. Türkiye’nin ilk sportif balıkçılık turnuvasını Alaçatı’da başlatan İlknur ve Ertuğrul İçingir, turnuva ile ilgili, ” Hem turnuva sırasında hem de turnuva dışında kalan zamanlarda balığa ve doğaya saygılı, sürdürülebilir yaşam için bilinçli avlanmak, avlanma sırasında sırasında balığa yaşama şansı tanımak ve ona en az zararı vermek konularında farkındalık oluşturmak “Columbia PFG Alaçatı Big Fish” organizasyonunun her zaman en büyük amacı olacaktır “ dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar