Ünlü yazar takipçilerine film önerdi

Ünlü yazar takipçilerine film önerdi
Sosyal medyayayı etkin kullanan Gastronomi yazarı Vedat Milor, takipçilerine film önerdi.

Ünlü gastronomi yazarı Vedat Milor, sosyal medya hesaplarından takipçilerine hayata dair öneri ve tavsiyelerde bulunmaya devam ediyor.

ekran-resmi-2024-03-23-11-52-02.png

Bu sefer de Milor, Tiktok hesabı üzerinden takipçileri için bir film önerisinde bulundu ve 2022 yapımı "A Compassionate Spy - Merhametli Casus" filmi hakkında detaylı bir inceleme yaptı.

ekran-resmi-2024-03-23-11-51-56.png

Milor, "Favori Film Önerilerim 5" videosunda izleyicilere bu dökümanter filmi tavsiye ederek, yönetmen Steve James'in olağanüstü bir işe imza attığını belirtti. Film, bilim ve iktidar ilişkilerini konu alıyor ve özellikle Manhattan projesi dönemini mercek altına alıyor.

Milor'un anlatımına göre, filmde Amerikalıların atom bombasını gizli bir şekilde hazırlaması ve bu süreçte dünyanın en iyi fizikçilerinin bir araya gelmesi anlatılıyor. Bu süreçte Ted Hall isimli bir fizikçinin hikayesi öne çıkıyor; Hall, proje niteliğindeki bu çalışmanın yıkıcı etkilerini fark ediyor ve dengeyi sağlamak amacıyla Sovyetlere bilgi sızdırıyor.

Filmde, casusluk kavramı da ele alınıyor . Milor, izleyicilere filmi kaçırmamalarını ve bu dökümanter aracılığıyla tarihsel bir dönemi, bilim-iktidar ilişkilerini ve casusluk konusunu daha yakından incelemelerini tavsiye etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar