Ünlü Şarkıcı Son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü Şarkıcı Son yolculuğuna uğurlandı
Pakistan Uluslararası Havayolları'na (PIA) ait uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybeden Pakistanlı eski pop şarkıcısı Cüneyd Cemşid, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Cemşid, Karaçi kentindeki Camia Dar-ul Ulum'da kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan cenaze töreninde, üst düzey sivil ve askeri yetkililer, sanat ve spor dünyasından tanınmış isimler ve Cemşid'in binlerce seveni hazır bulundu.

- Cüneyd Cemşid kimdir?

Pakistan'da 80'li ve 90'lı yıllarda Vital Signs rock grubunda yer alan Cemşid, sonraki yıllarda kariyerine tek başına devam etti.

Cemşid, 2000’li yıllara kadar Pakistanlı gençlerin pop idolüydü. Şarkıları ve filmleriyle Batılı yaşam tarzının ülkedeki en popüler temsilcilerinden biri olan Cemşid, daha sonra yeni bir arayışa girerek, dine yöneldi.

Yeni bir hayata perde aralayan, İslami bir bilinçle yaşamaya başlayan Cemşid, yeni görünümü ve felsefesiyle düşüncelerini başkalarına anlatmaya başladı. Cemşid, geçmişten getirdiği şöhret ve popülaritesini gençleri daha sağduyulu ve ahlaklı bir hayata çekmek için kullandı.

Geçen hafta, 47 kişi taşıyan ve Çitral kentinden havalanan, ancak bir süre sonra kuleyle bağlantısı kesilen uçağın düştüğü kaydedilmiş ve aralarında Pakistanlı eski pop şarkıcısı Cemşid ve eşinin de bulunduğu uçaktaki tüm yolcuların hayatını kaybettiği belirtilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar