Ünlü Şarkıcı Emir Yeşil hayatını kaybetti! Sevgilisi duyurdu

Ünlü Şarkıcı Emir Yeşil hayatını kaybetti! Sevgilisi duyurdu
Dolapdere Big Gang'in uzun yıllar solistliğini yapmış olan ve son zamanlarda sağlık sorunlarıyla mücadele eden 43 yaşındaki Emir Yeşil, hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının sevgilisi, popüler oyunculardan Aslı Omağ, bu üzücü haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

2006 yılında Dolapdere Big Gang'in solisti olarak tanınan Emir Yeşil'in ani ölümü, müzik dünyasını ve hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu. Yeşil'in ilk evliliğinden olan 'Erim' adında bir oğlu bulunuyordu.

Ünlü tiyatro, sinema ve opera sanatçısı Aslı Omağ, sevgilisi Emir Yeşil'in kaybını sosyal medya üzerinden duyurarak, "Canımız Emir'imizi bu sabah kaybettik" ifadeleriyle sevenleriyle paylaştı.

jj.jpg

Sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği bilinen genç müzisyenin cenazesi, sevenlerinin ve müzik camiasının katılımıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

640xauto-004.webp

EMİR YEŞİL KİMDİR

1981 yılında İstanbul'da doğan Emir Yeşil, müzikal yolculuğuna çeşitli tarzları dinleyerek başladı; Heavy metal'den soul'a, pop müzikten funk'a kadar geniş bir repertuvara sahipti. Sahne deneyimlerine 16 yaşında başlayan Emir, birçok farklı grupla birlikte performans sergiledi ve bu süreçte gitar, klavye ve davul çalmayı da öğrendi.

hj.jpg

Dolapdere Big Gang ile birlikte, Emir Yeşil birçok büyük markanın organizasyonlarında yer aldı. Kariyeri boyunca İtalya, Almanya, Rusya, Fransa, Kıbrıs, Azerbaycan, Fas, Güney Afrika, Avustralya ve Japonya gibi dünya çapında birçok ülkede konserler verdi ve müzikal yeteneğiyle geniş bir hayran kitlesi edindi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar