Ünlü sanatçı Adnan Orhan yılbaşı gecesi Gaziantep’te sahne alacak

Ünlü sanatçı Adnan Orhan yılbaşı gecesi Gaziantep’te sahne alacak
Gaziantepli ünlü sanatçı Adnan Orhan, 2023 yılını muhteşem bir konserle uğurlamaya hazırlanıyor. Yılbaşı gecesi, sanatçı sevenlerine unutulmaz anlar yaşatmak üzere Tuğcan Otel'de sahne alacak.

Geçtiğimiz aylarda Ceylan Koynat ile seslendirdiği 'Ben Mecburum Sana' şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken sanatçı, Amerika'da verdiği konserlerle uluslararası alanda da adından söz ettirmişti. Ayrıca, ünlü şarkıcı Latif Doğan ile gerçekleştirdiği 'Öldüm Öldüm' düeti de 3 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaşarak büyük ilgi görmüştü.

Yeni yıl gecesi için hazırlıklarını sürdüren Adnan Orhan, konser öncesinde yaptığı açıklamada, "2023 yılını geride bırakırken, 2024'e enerjik bir başlangıç yapmak istiyoruz. Tuğcan Otel'de sevenlerimizle bir araya gelerek unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşayacağız. Gaziantep'in en güzel otellerinden birinde sahne alacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu özel gecede, dostlarımızı ve sevenlerimizi aramızda görmek, birlikte eğlenmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Gazianteplilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, Adnan Orhan ve orkestrası sevilen şarkılarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Yılbaşı gecesinde gerçekleşecek konserle ilgili detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler, Tuğcan Otel'in sosyal medya hesaplarından ve bilet satış noktalarından bilgi alabilirler. Sanatseverler, Adnan Orhan'ın eşsiz performansıyla dolu dolu bir yılbaşı gecesi geçirmeye davet ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar