Ünlü oyuncu Aslı Enver, Meksika tatilinde göz kamaştırdı

Ünlü oyuncu Aslı Enver, Meksika tatilinde göz kamaştırdı
Ünlü oyuncu Aslı Enver, son paylaşımıyla bir kez daha gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda kızı Elay ve eşiyle birlikte Amerika tatiline çıkan Enver, keyifli anılar biriktirdikten sonra rotayı bu kez Meksika'ya çevirdi.

Temmuz ayında anne olan Aslı Enver, eski formuna kavuştu. Amerika tatilinde eşine bikinili poz veren ünlü oyuncu, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Enver, kızı Elay ile birlikte yaptığı samimi paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

En son "Arayış" adlı dijital proje ile izleyicilerin karşısına çıkan Aslı Enver, performansıyla büyük beğeni toplamıştı. 12 Kasım 2022 tarihinde Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız bir şekilde evlenen ünlü oyuncu, Elay adını verdiği kızını 4 Temmuz'da kucağına alarak anne olmanın heyecanını yaşamıştı.

Yeni yıla Meksika'da merhaba diyen çift, tatil kareleriyle sosyal medyada da büyük ilgi topladı. Aslı Enver'in bikinili pozunu paylaşması kısa sürede gündem oldu ve takipçilerinden yoğun beğeni aldı. Meksika tatilindeki renkli anlarıyla sevenlerine keyifli anlar yaşatan ünlü oyuncunun, sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflar büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

640xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar