Ünlü medyum cinnet geçirip ailesini vahşice katletti: Meğer her şey güneş tutulması yüzündenmiş!

Ünlü medyum cinnet geçirip ailesini vahşice katletti:  Meğer her şey güneş tutulması yüzündenmiş!
ABD'li medyum Danielle Johnson, pazartesi günü yaşanan güneş tutulmasından birkaç saat önce eşini bıçakladı ve ardından iki kız çocuğunu otobanda araçtan attı. Sosyal medyada "Ayoka" rumuzuyla tanınan ve "İlahi Şifacı" olarak bilinen Johnson'un cansız bedeni aracında bulundu.

Los Angeles Times'ın haberine göre, Pazartesi günü yaşanan güneş tutulması, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir aile trajedisine yol açtı. Sosyal medyada "Ayoka" rumuzuyla tanınan ve kendisini "Aura temizlikçisi, İlahi Şifacı" olarak tanıtan Daniella Johnson, güneş tutulmasından birkaç saat önce evinde eşini bıçakladı. 29 yaşındaki eski bir askeri eşini kalbinden bıçaklayarak öldüren medyum kadın, çocuklarını aracına bindirerek evden uzaklaştı.

.jpg

160 KİLOMETRE HIZLA AĞACA ÇARPARAK ÖLDÜ

Los Angeles'teki evde bulunan polis ekipleri, ünlü medyumun eşinin cansız bedenine ulaştı. Otoban üzerinde sinir krizi geçiren medyum, 8 aylık ve 9 yaşındaki iki kızını hızla giden araçtan yol üzerine fırlattı. Bir süre daha ilerledikten sonra Johnson, otobandan ayrıldıktan sonra saatte 160 kilometre hızla seyir halindeyken bir ağaca çarptı.

5-001.webp

8 AYLIK VE 9 YAŞINDAKİ KIZLARINI ARABADAN ATTI

Olay yerine gelen polis ekipleri, hurdaya dönmüş araçta Daniella Johnson'un cansız bedenine ulaştı. Bu esnada otobana fırlatılan 8 aylık bebek yaşamını yitirirken, 9 yaşındaki kız çocuğu kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

98.webp

SON PAYLAŞIMI İSE TÜYLERİ DİKEN DİKEN ETTİ

Ünlü medyumun geçtiğimiz hafta sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, ruhsal savaşın doruk noktası olarak nitelediği güneş tutulması nedeniyle herkesin bir taraf seçmesi gerektiğini belirttiği öğrenildi. Johnson, "Kıyamet burada" başlığıyla yaptığı diğer bir paylaşımda da herkesi tarafını seçmeye davet ettiği kaydedildi.

ekran-alintisi.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar