Ünlü manken Ece Gürsel annesiyle pozlarını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Ünlü manken Ece Gürsel annesiyle pozlarını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı
Ünlü manken ve şarkıcı Ece Gürsel, sosyal medya hesabından bu kez annesiyle çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Ece Gürsel, eskiden moda dünyasının en popüler isimlerinden biri olarak tanınsa da şimdi cesur paylaşımları ve özel hayatıyla gündemde.

Instagram'daki paylaşımında, annesiyle olan bir fotoğrafını "Annem ve ben… Maşallah diyelim güzel anneme" notuyla yayınlayan Gürsel, annesinin güzelliğini de vurguladı. Bu paylaşım, takipçileri arasında büyük ilgi uyandırdı ve birçok yorum aldı.

ggh.jpg

“BU NASIL ANNE”

Gürsel'in paylaşımına gelen yorumlar arasında, "Bu nasıl anne", "Model gibi", "Kimse inanmaz anne-kız", "Annesi de kendisi de aşırı güzel" gibi yorumlar yer alıyordu. Ece Gürsel'in annesiyle olan bu samimi fotoğrafı, takipçilerinin beğenisini kazandı ve paylaşımı geniş yankı uyandırdı.

Son zamanlarda Ece Gürsel hakkında daha fazla araştırma yapılıyor. Türk manken ve şarkıcı olan Ece Gürsel, uzun yıllardır moda dünyasında ve sosyal medyada adından söz ettiriyor. Özellikle yaptığı cesur paylaşımlar ve katıldığı defilelerle dikkatleri üzerine çeken Gürsel, hayranlarının merak ettiği bir isim haline geldi.

ECE GÜRSEL KİMDİR

Ece Gürsel, 11 Aralık 1982 tarihinde Antalya'da doğdu. Barbaros İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu'nu tamamladıktan sonra Antalya Koleji'ne devam etti ve ardından lise eğitimini Akdeniz Koleji'nde tamamladı. Üniversite eğitimini Akdeniz Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamlayarak İşletme bölümünden mezun oldu.

1999 yılında mankenlik kariyerine adım atan Gürsel, Miss Model Of Turkey yarışmasında ikinci oldu. Ardından Star TV Güzellik Yarışması'nda ikincilik elde etti ve Ford Models Super Model Of The World yarışmasında da ikincilik kazandı. 2003 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında ikinci seçilerek Türkiye'yi Best Model International 2003'te temsil etme hakkı elde etti ve bu yarışmada dördüncü oldu.

Ece Gürsel'in medeni durumu bekar olup, şu an için evli değil ve herhangi bir ilişkisi bulunmuyor. Son olarak Yıldırım Mayruk'un Jübile defilesinde boy gösteren Gürsel, moda dünyasındaki etkisini sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar