Ünlü isimler bir araya geldi! Kızlar gecesi paylaşımına yorum yağdı

Ünlü isimler bir araya geldi! Kızlar gecesi paylaşımına yorum yağdı
Sinem Kobal, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Özilhan'ın sıkı dost oldukları bilinen 'Kızlar gecesi' notuyla paylaştıkları kareler, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Ünlü oyuncular Sinem Kobal, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Özilhan, uzun süredir yakın dost oldukları biliniyor. Ünlü isimler "kızlar gecesi" adı altında düzenledikleri gecede eğlenceli anlarını sosyal medya üzerinden paylaştı.

SİNEM 1

Ekranlardan uzak olan üçlü, bir araya geldikleri bir davette çekilen pozları Instagram hesaplarından paylaşarak, yıllardır süren dostluklarını ve birbirlerine verdikleri destekleri kutladı.

SİNEM 2

Sinem Kobal'ın "Kızlar gecesi" notuyla paylaştığı fotoğraflar, sosyal medya takipçilerinin büyük ilgisini çekti ve yoğun beğeni aldı.

SİNEM 3

Bu ünlü isimlerin paylaştığı pozlar, kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının beğeni ve yorumlarıyla büyük ilgi gördü.

SİNEM 4

SİNEM KOBAL KİMDİR?

Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 doğumlu Türk oyuncudur. İstanbul doğumlu olan Kobal, ilk olarak 2001 yılında "Dadı" dizisiyle oyunculuk kariyerine adım attı. Daha sonra "Lise Defteri", "Selena", "Kavak Yelleri" gibi önemli projelerde rol aldı ve geniş kitlelerce tanındı. Kobal, Türkiye'de ve uluslararası alanda birçok ödül kazanmış ve başarılı projelere imza atmış bir oyuncudur.

Sinem Kobal'ın son paylaşımı ağızları açıkta bıraktı! Kim der ki 2 çocuk annesi

BURÇİN TERZİOĞLU KİMDİR?

9 Mart 1980'de İstanbul'da doğan Burçin Terzioğlu, oyuncu Yılmaz Terzioğlu ve Makbule Terzioğlu'nun en küçük kızlarıdır; ayrıca abisi Bülent Terzioğlu yönetmen, ablası Buket Terzioğlu ise oyuncudur. Terzioğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır. Türkiye'de tanınan ve sevilen bir oyuncu olan Burçin Terzioğlu, "Poyraz Karayel", "Merhamet", Hükümsüz" gibi projelerdeki performansıyla dikkat çekmiştir.

Burçin Terzioğlu kimdir? Burçin Terzioğlu, kaç yaşında nereli? - Haberler

YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR?

Yasemin Ergene, 22 Ocak 1985'te Almanya'nın Hamburg şehrinde doğmuş bir Türk aktris, model, dizi ve sinema oyuncusudur. Oyunculuk kariyerine 2002'de başlayan Ergene, çeşitli dizilerde ve filmlerde rol almıştır. 2005 yılında yayınlanmaya başlanan "Aşk Oyunu" dizisi ile popülerlik kazanmıştır. Doktorlar dizisinde Ela Altındağ karakterini canlandırmış ve bu diziyle tanınmıştır. 2010 yılında oyunculuk kariyerini sonlandıran Ergene, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun olmuş ve işadamı İzzet Özilhan ile evlenmiştir. Filmleri arasında "Koçum Benim", "Vizontele Tuuba", "Ah Be İstanbul" gibi yapımlar bulunmaktadır.

Yasemin Özilhan kimdir? Yasemin Özilhan'ın eşi kim? Yasemin Özilhan nereli ve kaç yaşında? - Haberler

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar